Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FAMILIA REGALĂ Prințul William va participa la un mare eveniment sportiv

Publicat:
FAMILIA REGALĂ Prințul William va participa la un mare eveniment sportiv

Prințul de Wales urmeaza sa participe la finala Cupei FA de la din Londra, sambata. The post FAMILIA REGALA Prințul William va participa la un mare eveniment sportiv first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Palatul Buckingham deschide pentru turiști camera cu balconul de unde pozeaza familia regala

13:45, 10.07.2024 - Vizitatorii Palatului Buckingham din Londra vor putea, incepand cu aceasta vara, sa stea in spatele faimosului balcon unde familia regala britanica pozeaza adesea, informeaza Reuters, conform News.ro.

Xtra Night Show. Nunta in familia ”Bravo, tata!”. Producatorul serialului, Maria Marinescu, s-a casatorit! Ce nume importante din showbiz participa la eveniment / VIDEO

22:45, 05.07.2024 - Nunta in familia ”Bravo, tata”! Producatorul emisiunii se casatorește! Maria Marinescu traiește cea mai frumoasa zi din viața ei, iar toate persoanele apropiate sunt alaturi de ea! O mulțime de nume importante din showbiz iși vor face apariția la eveniment!

Prințul William, George și Charlotte, selfie in culise cu Taylor Swift. in turneul artistei la Londra: „O seara minunata”

16:30, 22.06.2024 - Taylor Swift a facut un selfie cu Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte in timpul turneului sau Eras Tour la Londra vineri, 21 iunie, fotografie impartașita pe contul oficial Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

FAMILIA REGALA Regele Charles a lansat o invitație neașteptata

19:56, 20.05.2024 - Regele Charles a lansat o invitație neașteptata pentru Lady Gabriella Kingston, care a ramas vaduva dupa sinuciderea soțului ei, Thomas Kingston, in februarie. The post FAMILIA REGALA Regele Charles a lansat o invitație neașteptata first appeared on Informatia Zilei .

O noua cearta in familia regala. Gestul lui Harry din Nigeria i-ar fi infuriat teribil pe Printul William si pe Regele Charles: „Nu au mai fost vazuti asa”

17:06, 16.05.2024 - Un nou scandal in familia regala britanica! Prințul Harry nu s-a apropiat deloc de fratele sau, Prințul William, deși a vizitat Londra la inceputul lunii mai. Mai mult de atat, un expert regal crede ca recenta sa calatorie in Nigeria cu Meghan Markle l-a infuriat și mai tare pe fratele sau mai mare.…

Timișoara este reprezentata la un eveniment de prim rang pentru profesioniștii din domeniul muzicii clasice, la Berlin

12:25, 16.05.2024 - Reprezentanții Filarmonicii Banatul din Timișoara participa in perioada 13 – 17 mai la Classical:NEXT, un eveniment de prim rang pentru profesioniștii din domeniul muzicii clasice, care are loc la Berlin, in Germania. „Suntem mandri sa va dam de veste ca Filarmonica Banatul Timișoara participa pentru…

Deschiderea regelui Charles al III-lea cu privire la cancerul de care sufera a intarit monarhia britanica. „Am observat nu doar empatie, ci și compasiune”

15:05, 05.05.2024 - Decizia regelui Carol al III-lea de vorbi deschis despre cancerul de care sufera l-a ajutat pe noul monarh sa se conecteze cu poporul din Marea Britanie și a intarit monarhia, la un an de la incoronarea sa de la Westminster Abbey, relateaza AP.Vorbind despre boala de care sufera, Charles a evidențiat…

CASA REGALA BRITANICA Catherine și William, 13 ani de casatorie

20:05, 29.04.2024 - Prințul William și prințesa Catherine sarbatoresc cea de-a a 13-a aniversare a casatoriei lor, marcand un moment important in contextul provocarilor actuale, ..... The post CASA REGALA BRITANICA Catherine și William, 13 ani de casatorie first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?