Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exproprieri pentru realizarea Parcului Est, cel mai mare din istoria Clujului. Boc: „Vor fi finalizate în ianuarie-februarie 2023”

Publicat:

Procesul de expropriere pentru realizarea va dura pana in ianuarie-februarie 2023, anunța . Acesta va fi cel mai mare parc din oraș, iar clujenii se vor putea bucura de el din anul 2025.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Prunea l-a sunat pe primarul Clujului: „Pe langa echipele de fotbal mai sunt și niște trepaduși”

20:35, 04.05.2024 - Emil Boc, primarul Clujului, a infirmat speculația potrivit careia U ar fi luat legatura cu Marius Șumudica pentru a-l inlocui pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabau. S-a speculat in ultimele zile ca U Cluj ar planui sa-l schimbe pe Ioan Ovidiu Sabau și a luat legatura cu Marius Șumudica, in prezent liber…

Exproprieri pe Valea Doftanei, pentru realizarea alternativei la DN1

16:05, 26.04.2024 - Pentru continuarea proiectului de reabilitare si modernizare a drumului judetean 102i, pe tronsonul Valea Doftanei, judetul Prahova – Bradet, judetul Brasov, consilierii judeteni au aprobat, ieri, in sedinta de plen, declansarea procedurii de expropriere a unor imobile aflate in zona. De asemenea, a…

Candidatul la președinția CJ BN, Robert Sighiartau, a vorbit la Rombat despre soluțiile de dezvoltare economica a județului: „Daca nu ne dezvoltam, disparem!”

09:10, 11.04.2024 - Robert Sighiartau, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Nasaud a participat ieri la o intalnire cu echipa de management a companiei Rombat. „E nevoie de dezvoltarea economica a județului nostru, altfel disparem in 20 de ani. Iar eu vin cu soluții” a transmis Robert Sighiartau…

Cum va arata trenul metropolitan al Clujului: curse regulate pe axele Cluj-Gherla-Dej și Cluj-Campia Turzii

17:35, 26.03.2024 - Viitorul in materie de transport il reprezinta mobilitatea alternativa pe calea ferata, a declarat primarul Emil Boc. Edilul a explicat conceptul de tren metropolitan la Cluj. Acesta ar urma sa asigure legatura intre municipiul reședința de județ și celelalte orașe.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…

Probleme pentru Emil Boc: Clubul de fotbal Petrolul Ploiești anunța ca il va acționa in judecata pe primarul Clujului

18:45, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii. “Clubul Petrolul Ploiesti este realmente consternat in urma afirmatiilor iresponsabile lansate in…

Primaria și Consiliul Județean Cluj se asociaza pentru realizarea trenului metropolitan. Studiile, finalizate primavara aceasta.

14:10, 05.03.2024 - Proiectul pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj va fi finalizat și prezentat public primavara aceasta, a aratat primarul Emil Boc. Primaria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: „A nu avea incredere ca oamenii nu vor fi sti sa aleaga intre buletinele de vot reprezinta o ofensa la adresa cetateanului”

17:25, 08.02.2024 - Reticența in privința comasarii alegerilor, care ar putea crea confuzie printre alegatori, reprezinta o „ofensa la adresa cetațeanului” și o lipsa de incredere in capacitatea romanilor de a alege, considera primarul Clujului, Emil Boc.


Ce parere ai despre aceasta stire?