Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va arăta trenul metropolitan al Clujului: curse regulate pe axele Cluj-Gherla-Dej și Cluj-Câmpia Turzii

Publicat:
Cum va arăta trenul metropolitan al Clujului: curse regulate pe axele Cluj-Gherla-Dej și Cluj-Câmpia Turzii

Viitorul in materie de transport il reprezinta mobilitatea alternativa pe calea ferata, a declarat primarul . Edilul a explicat conceptul de tren metropolitan la Cluj. Acesta ar urma sa asigure legatura intre municipiul reședința de județ și celelalte orașe.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc, declarații acide la adresa șoferilor clujeni. Edilul ii considera de o alta „calitate”: „Sa nu fim sclavii mașinilor”

14:25, 16.04.2024 - Cunoscut pentru politicile de extindere a „dimensiunii verzi” a Clujului, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit cu o serie de declarații savuroase la adresa șoferilor clujeni. Edilul a declarat luni in ședința de Consiliu Local ca daca construiești un oraș cu mai multe spații publice,…

Emil Boc iși anunța sambata candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca

13:25, 13.04.2024 - Emil Boc anunța sambata ca va candida pentru al șaselea mandat de primar al Clujului. Boc face anunțul intr-un discurs live pe pagina sa de Facebook.„Imi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului.

Autostrada Transilvania, noua "pista de curse" a Clujului. Șoferi depistați in timp ce goneau cu peste 200km/h

16:55, 11.03.2024 - Polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A3 Turda-Borș au organizat, in perioada 8-10 martie, activitați cu scopul de a reduce numarul de evenimente rutiere și de a crește astfel siguranța participanților la trafic.

Primaria și Consiliul Județean Cluj se asociaza pentru realizarea trenului metropolitan. Studiile, finalizate primavara aceasta.

14:10, 05.03.2024 - Proiectul pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj va fi finalizat și prezentat public primavara aceasta, a aratat primarul Emil Boc. Primaria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Emil Boc pleaca la Bruxelles, pe o funcție noua: 'Este doar inceputul!'

16:56, 22.02.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, a fost desemnat de Comitetul European al regiunilor sa fie Raportor al CoR pe tema Inteligenței Artificiale. Edilul de la Cluj a mers de mai multe ori la Bruxelles in ultimul timp, de unde și zvonul ca „vaneaza” o funcție importanta in una din instituțiile cheie. Boc a dezmințit…

Emil Boc are tot mai mult de lucru la Bruxelles. Ce sarcina a primit primarul Clujului

14:51, 22.02.2024 - Comitetul European al Regiunilor l-a numit, joi, pe primarul Clujului raportor pe tema Inteligenței Artificiale, subiect pentru care Uniunea Europeana se pregatește sa adopte un pachet legislativ.

Nicușor Dan susține ca promisiunile din campanie au fost 'naivitați': 'Nu exista soluție magica'

19:06, 17.02.2024 - Primarul Nicusor Dan admite ca in anul 2020 a „avut anumite naivitati” in momentul in care a facut unele promisiuni, dand ca exemplu trenul metropolitan. Dan sustine insa ca, in ceea ce priveste „chestiuni mari”, precum termoficarea, atragerea de fonduri europene sau inceperea unor investitii, s-au…

Bugetele iluziilor, demascate de USR

16:45, 06.02.2024 - USR Cluj a organizat o conferința de presa in care a analizat bugetele propuse pentru municipiul Cluj-Napoca și județul Cluj. Aceste bugete, care au fost recent in dezbatere publica și urmeaza sa fie adoptate, au fost analizate in detaliu de catre deputatul USR Viorel Baltarețu, consilierii județeni…


Ce parere ai despre aceasta stire?