Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adâncime, în Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

Publicat:
Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adâncime, în Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc.

Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul , care da asigurari ca zidul va fi lasat la vedere.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc iși anunța sambata candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca

13:25, 13.04.2024 - Emil Boc anunța sambata ca va candida pentru al șaselea mandat de primar al Clujului. Boc face anunțul intr-un discurs live pe pagina sa de Facebook.„Imi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului.

Participa la Concursul școlar „Eroi și fapte in istoria naționala” și caștiga premii fabuloase!

08:05, 22.03.2024 - Asociația „Mareșal Constantin Prezan” in colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Divizia 4 Infanterie „Gemina” și Colegiul Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” Cluj-Napoca organizeaza Concursul școlar „Eroi și fapte in istoria naționala”. Pentru mai multe informații despre concurs, te invitam…

Daniel Buda s-a salvat și a caștigat

06:05, 21.03.2024 - Daniel Buda s-a salvat și a caștigat un nou mandat de europarlamentar, al treilea din cariera lui, a reușit sa se impuna in fața lui Adina Valean, Alina Gorghiu, Raluca Turcan sau Virgil Popescu. Nu știm ce il recomanda pe Daniel Buda la un al treilea mandat de europarlamentar, deoarece a fost aproape…

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Alina Gorghiu, discuții cu Emil Boc: „25% din bugetul de investitii pentru 2024 merge catre Palatul de Justitie din Cluj-Napoca”

20:15, 28.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a avut, miercuri o intalnire cu primarul liberal din Cluj-Napoca, Emil Boc. Ea a precizat ca discutiile au vizat faptul ca 25% din bugetul de investitii pentru 2024 merge catre Palatul de Justitie din oras, iar investitia finala se ridica la aproximativ 100 de milioane…

Incident șocant! Aripa unui avion s-a rupt, dupa decolare. Aeronava se afla la mii de metri inalțime. Pasagerii și-au vazut moartea cu ochii / VIDEO

09:10, 22.02.2024 - Un nou incident aviatic a șocat pe toata lumea. Aripa unui avion s-a rupt, la scurt timp dupa ce a decolat. Pasagerii au privit ingroziți cum aripa se dezintegreaza și și-au vazut moartea cu ochii. In acel moment, aeronava se afla deja la mii de metri inalțime, caci decolase de mai mult timp.

Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație

00:10, 15.02.2024 - Continue reading Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație at Info real.

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: "E o decizie de oportunitate"

13:11, 08.02.2024 - Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat in cadrul unui interviu, referitor la comasarea alegerilor, ca este o decizie de oportunitate, dar si ca alte noua tari organizeaza simultan alegeri europarlamentare cu alegeri locale.


Ce parere ai despre aceasta stire?