Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie uriaşă în Ucraina. O cisternă cu acid azotic a luat foc

Publicat:

O scurgere de acid azotic s-a produs intr-o zona forestiera din regiunea ucraineana, provocand o explozie uriasa. Aproximativ patru tone de lichid s-a prelins dintr-un rezervor cu opt tone din cauza unor posibile fisuri. In total, cisterna transporta 24 de tone de acid.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Explozie uriașa intr-o baza militara din Cambodgia

12:50, 29.04.2024 - Zeci de militari au murit in urma unei explozii uriașe care s-a produs la o baza militara din sud-vestul Cambodgiei. Explozia a distrus mai multe cladiri, inclusiv cateva case din apropiere. Autoritațile au innceput o ancheta.

O gura uriașa de aer pentru Ucraina: S-a votat in Congresul american ajutorul de 61 miliarde de dolari!

22:31, 20.04.2024 - Știre extraordinara pentru Ucraina și pentru intreaga lume care inca pune preț pe valorile democrației. Camera Reprezentanților a votat, cu majoritate confortabila, ajutorul militar pentru Ucraina. 61 de miliarde dolari vor pleca foarte curand spre țara care se afla in conflict direct cu ambițiile imperialiste…

Ultima ora! Explozie uriașa la un bloc din Craiova: Sunt mai multe victime

22:35, 17.04.2024 - Ultima ora! Explozie uriașa la un bloc din Craiova: Sunt mai multe victimeO explozie neurmata de incendiu la un bloc s-a produs, miercuri seara, in municipiul Craiova. In urma evenimentului, s-a prabușit o parte a etajului 1.

Explozie uriașa la o hidrocentrala din Italia: Sunt 4 morți și 5 persoane disparute

20:30, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA, potrivit Agerpres.

Fotbalistul lui Arsenal Londra, donație uriașa pentru ucrainenii afectați de razboi: „M-aș duce sa lupt”

21:50, 05.04.2024 - Fundașul stanga al englezilor de la Arsenal Londra, Oleksandr Zinchenko, a vorbit despre razboiul din Ucraina, țara sa natala, anunțand ca ar merge pentru a lupta daca i s-ar cere acest lucru.

Producție uriașa de energie eoliana, miercuri la pranz. Romania exporta electricitate și o mare cantitate merge catre Ucraina

15:36, 02.04.2024 - Vantul a fost astazi principala sursa de electricitate a Romaniei la orele pranzului, in condițiile in care Administrația Naționala de Meteorologie a emis avertizari cod galben și cod portocaliu de vant puternic și vijelii pentru tot teritoriul țarii.

Un rus pro-Ucraina a murit intr-o explozie dupa ce a fost arestat de FSB. El avea o bomba asupra sa

14:40, 26.03.2024 - Serviciul Federal rus de Securitate (FSB) a afirmat marti ca un rus ce facea parte dintr-o grupare pro-Ucraina a fost ucis in explozia bombei pe care o avea asupra lui in momentul arestarii sale in regiunea Samara (Volga), in contextul in care el planuia, potrivit FSB, un atentat, informeaza AFP, preluata…

VIDEO. Explozie uriașa la o fabrica din Columbia. Fumul negru a putut fi vazut de la kilometri distanța

08:05, 09.03.2024 - Explozie uriașa la o fabrica situata intr-un port de pe coasta de nord a Columbiei. Flacarile au cuprins cladirea in doar cateva minute, dupa care s-au extins la alte doua. Totul in timp ce o coloana de fum negru a acoperit cerul pe o raza de cațiva kilometri.


Ce parere ai despre aceasta stire?