Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie la centrala nucleară de la Natanz. Iranul a efectuat un exerciţiu cu rachete

Publicat:

Fortele aeriene iraniene au efectuat un exercitiu militar cu rachete sambata in orasul central  Natanz unde se afla o instalatie nucleara, a anuntat televiziunea de stat. Localnicii au spus ca au auzit o explozie puternica si au vazut o lumina intensa pe cer, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozii la Sevastopol: fortele ruse au respins un atac ucrainean cu rachete (video)

12:26, 21.04.2024 - Fortele ruse au respins in cursul diminetii de duminica un atac ucrainean cu racheta impotriva uneia din navele Flotei Marii Negre in portul Sevastopol din Crimeea, a declarat guvernatorul, Mihail Razvojaev, transmite Reuters, conform Agerpres.

Razboiul ia amploare - Iran se pregatește sa atace Israelul: CIA ar fi informat deja guvernul de la Iersusalim ( Presa )

10:50, 04.04.2024 - Iranul planuiește un atac combinat cu o "ploaie" de drone și rachete de la bazele sale asupra unor locații strategice din Israel, ca raspuns la un atac aerian asupra consulatului iranian din Siria, conform publicației Vox News. Se pare ca CIA a avertizat deja conducerea Israelului cu privire la iminența…

Șeful AIEA, Rafel Grossi, intrevedere cu Vladimir Putin: Au discutat despre centrala nucleara de la Zaporojie

09:40, 07.03.2024 - Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, s-a intalnit miercuri cu președintele rus Vladimir Putin, dupa discuții cu oficiali din domeniul energiei privind siguranța la centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, relateaza Reuters, citat de presa romana .

Centrala nucleara pe Luna! Rusia și China au facut acum anunțul

22:00, 05.03.2024 - Anunț șocant venit din Rusia, care va colabora cu China pentru a amplasa prima centrala nucleara pe Luna! Vedeți in randurile de mai jos pentru ce va fi folosita aceasta. Rusia si China vor sa amplaseze o centrala nucleara pe Luna! Planul va fi pus in aplicare intre 2033 și 2035, dupa cum a declarat…

Iranul a livrat Rusiei aproximativ 400 de rachete balistice in acest an

19:50, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei in cele nici doua luni care au trecut de la inceputul anului un numar mare de rachete balistice sol-sol puternice, au declarat sase surse pentru Reuters, ceea ce dovedeste aprofundarea cooperarii militare dintre cele doua tari sanctionate de SUA intr-un moment in care Ucraina…

Iran a aprovizionat Rusia cu sute de rachete balistice. Livrarile au inceput in ianuarie și vor continua

19:05, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei un numar mare de rachete balistice puternice sol-sol, au declarat șase surse pentru Reuters, fiind o dovada clara a evoluției cooperarii militare dintre cele doua țari sancționate de SUA și Uniunea Europeana.

Concluziile inspecției AIEA la centrala nucleara Zaporojie

14:15, 08.02.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a salutat o reducere constata a bombardamentelor in jurul centralei nucleare Zaporojie ocupate de Rusia in Ucraina, si a inspectat daca exista suficienta apa pentru racirea reactoarelor, transmite Reuters.

A inceput haosul in Orientul Mijlociu: SUA și Marea Britanie se dezlanțuie in Yemen/ VIDEO

07:17, 05.02.2024 - Fortele SUA au anuntat ca au efectuat atacuri aeriene impotriva a cinci rachete in Yemen duminica, la o zi dupa un val de raiduri aeriene americane-britanice in tara ca raspuns la atacurile rebelilor houthi in Marea Rosie, noteaza AFP.Armata americana "a efectuat o lovitura in situatie de legitima…


Ce parere ai despre aceasta stire?