Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este tânărul care a murit în accidentul de motocicletă, din Anglia! Florin, plâns de familie și de iubită: ”Avem nevoie disperată de ajutor”

Publicat:

Lacrimi și suspine pentru familia unui tanar din Șoparlița, județul Olt! Florin, in varsta de 26 de ani, este barbatul care a murit in urma accidentului cumplit de motocicleta, care a avut loc in Anglia. Familia, iubita și prietenii cer ajutorul disperat pentru a aduce trupul neinsuflețit al tanarului in țara, dar mai ales, il plang pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie intr-o familie din Bistrița Nasaud! Un adolescent de 16 ani a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar

08:25, 30.05.2024 - Tragedie intr-o familie din satul Ilisua, judetul Bistrita-Nasaud. Un adolescent in varsta de 16 ani a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar. Ajunsese la spital saptamana trecuta, in urma unei intoxicatiei cu o substanta antiparazitara folosita pentru animale.

Acces Direct. Eugen se afla intr-o situație disperata! Iubita barbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO

17:30, 01.05.2024 - Eugen se afla intr-o situație disperata! Iubita barbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea. Barbatul nu știe ce sa mai faca, deoarece femeia nu-i aduce copii. Iata ce a declarat Eugen la Acces Direct!

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Caz bizar in Anglia. Doua gemene au murit, apoi s-ar fi reincarnat in aceeași familie. „Cereau jucariile fetelor moarte, deși nu le-au vazut niciodata”

14:20, 16.04.2024 - In multe religii și folosofii, termenul de reincarnare apare extrem de des, iar un astfel de caz bizar s-ar fi petrecut in Anglia, unde doua gemene au murit, apoi s-ar fi reincarnat in aceeași familie. In ce religii apare des termenul de reincarnare Daca nu ești familiarizat cu acest termen, de reincarnare,…

Familia, parinții au nevoie de consiliere

19:45, 26.03.2024 - Familia are calitatea sa observe cand propriul copil intra intr-un joc de adicție, fie ca vorbim droguri, jocuri de noroc, alcool sau orice altceva. La Dialogurile Puterii , aflam de la Iulian Cristache despre problemele din școli, despre implicarea parinților sau responsabilitațile guvernului. Dar…

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?