Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele Brexit: Premierul Irlandei de Nord, Arlene Foster, a demisionat

Publicat:

Premierul unionist al Irlandei de Nord, , și-a anunțat miercuri demisia in urma tensiunilor aparute in partidul sau cu privire la consecințele Brexitului asupra provinciei britanice, potrivit AFP și Reuters.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora – Seful serviciilor de informatii din Israel a demisionat

11:35, 22.04.2024 - Seful serviciilor de informatii israeliene, generalul Aharon Haliva, a demisionat si va parasit functia dupa ce va fi numit un succesor, potrivit comunicarii facute luni de armata israeliana, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalin Novak a demisionat: Cine a fost ales de Parlament

20:55, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, președintele Curții Constituționale, ca urmator președinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neașteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat dupa scandalul grațierii unui condamnat intr-un dosar de pedofilie

19:05, 10.02.2024 - Președinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat sambata in urma protestelor publice fața de grațierea pe care a acordat-o unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie, o decizie care a declanșat un scandal politic fara precedent pentru guvernul naționalist, relateaza Reuters. 

Guvernatorul Bancii Centrale a Turciei a demisionat din functie pe fondul unui scandal in presa

16:10, 03.02.2024 - Guvernatorul Bancii Centrale a Turciei, Hafize Gaye Erkan si-a anuntat vineri seara demisia surprinzatoare din functie, citind nevoia de a-si proteja familia pe fondul atacurilor asupra reputatiei sale, fiind inlocuita rapid de un viceguvernator care este asteptat sa continua politica monetara restrictiva…

Premierul georgian a demisionat inaintea alegerilor parlamentare

22:30, 29.01.2024 - Premierul georgian Irakli Garibashvili a demisionat luni (29 ianuarie) din funcție, declarand ca dorește sa acorde timp ca prin inlocuirea sa sa se poata pregati pentru alegerile parlamentare care vor avea loc in țara din Caucazul de Sud, pana in octombrie, potrivit Reuters. Garibashvili a spus ca i…


Ce parere ai despre aceasta stire?