Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Edward Snowden, autorizat să rămână încă trei ani în Rusia (avocat)

Publicat:

Fostul agent al CIA a fost autorizat sa ramana inca trei ani in Rusia, unde el se afla din vara anului trecut, a anunțat joi la Moscova avocatul sau .

Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

, care a dezvaluit amploarea supravegherilor americane în lume, 'a obținut dreptul de reședința pentru trei ani' pe teritoriul rus, începând cu data de 1 august, a precizat avocatul în cadrul unei conferințe de presa, dupa cum relateaza AFP.

Noul regim acordat lui Snowden îi va permite acestuia…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a condamnat la inchisoare un colaborator important al lui Mark Zuckerberg

12:25, 25.04.2024 - Un tribunal militar rus l-a condamnat in absența pe purtatorul de cuvant al Meta, Andy Stone, la șase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, relateaza Reuters. Avocatul lui Stone a cerut achitarea, și exista planuri de a face apel la sentința. La cateva luni dupa ce oficialii ruși…

Evghenia Guțul: Moscova a autorizat importul de produse din Gagauzia in Rusia

16:05, 12.04.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, a anunțat ca Rosselhoznadzor a autorizat importul in Rusia al produselor agricole din autonomie. „Acest pas este inca o victorie a Comratului in lupta pentru o viața mai buna a gagauzilor", a declarat Guțul.

Kim Jong Un i-a anunțat pe nord-coreeni ca este momentul sa fie pregatiți de razboi

10:10, 11.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un le-a spus, miercuri, profesorilor și studenților de la Universitatea de Militara și Politica Kim Jong Il, numita dupa tatal sau, care a murit in 2011, ca a sosit momentul sa fie pregatiți pentru razboi, a anunțat agenția nord-coreeana de presa KCNA, citata de Reuters.„Daca…

„Maniacul de pe Volga”, criminalul in serie care a ucis 31 de batrane, a fost condamnat la inchisoare pe viața

21:16, 21.03.2024 - Curtea Suprema a republicii ruse Tatarstan l-a condamnat joi, 21 martie, la inchisoare pe viața pe celebrul criminal in serie Radik Tagirov, supranumit "Maniacul de pe Volga", relateaza The Moscow Times.Tagirov, originar din Kazan, capitala Tatarstanului, a fost gasit vinovat de uciderea a 31 de batrane,…

Avertismentul Germaniei. Evoluțiile recente din Republica Moldova, similare cu cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina și Rusia.

09:46, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea.

Avocatul lui Navalnii ar fi fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului

20:41, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia in timp ce facea apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza digi24.ro.

Avocatul lui Aleksei Navalnii a fost arestat la Moscova

19:20, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant rus Aleksei Navalnii a fost arestat, astazi, la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters. Vasili Dubkov este acuzat de incalcarea ordinii publice. In momentul reținerii, el o insoțea pe Ludmila Navalnaia, mama fostului disident,…

Avocatul lui Navalnii a fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului decedat pe 16 februarie

18:50, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia, in timp ce aceasta facea un apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?