Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ecuador: Președintele Lenin Moreno se opune numărului nelimitat de mandate

Publicat:

Președintele Ecuadorului, Lenin Moreno, a afirmat luni ca va propune in cursul unei consultari populare eliminarea unei dispoziții care ii permite sa se prezinte la un numar nelimitat de alegeri, transmite AFP.

Aceasta dispoziție a fost introdusa de predecesorul sau .

"A treia chestiune a consultarii se va referi la anularea amendamentului care permite realegerea nelimitata", a anunțat Lenin Moreno în conferința sa saptamânala.

Șeful statului nu a precizat data viitoarei consultari populare ce va mai propune

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful județului Cluj, la momentul bilanțului: ce a realizat pana acum + ce proiecte iși propune in viitorul mandat

12:20, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj a reușit ca in exercițiile financiare 2007-2013 și 2014-2020 sa atraga suma de aproximativ 1 miliard de euro, finanțare europeana, prin intermediul proiectelor de dezvoltare a județului Cluj, deja implementate sau aflate in derulare.

Șeful ONU apreciaza insuficiente actualele masuri de imbunatațire a ajutorului umanitar pentru Gaza

08:00, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a estimat ca “masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare “temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere. “Nu este suficient sa existe masuri dispersate.…

Avertismentul SUA pentru Rusia a inclus chiar sala Crocus ca posibila ținta a ISIS. Rușii se plang ca informațiile au fost „prea vagi”

11:46, 03.04.2024 - Șeful spionajului din Rusia, Serghei Narișkin, a recunoscut ca regimul Putin a primit informații și avertismente din partea SUA cu privire la un posibil atac terorist, dar spune ca acestea au fost „prea vagi”, relateaza The Moscow Times. De cealalta parte, americanii spun ca informațiile au fost concrete…

Ce a facut Klaus Iohannis sambata, aflat la ultimul lui Paste ca presedinte al Romaniei (FOTO)

14:30, 30.03.2024 - Klaus Iohannis se pregateste pentru Pastele Catolic 2024. Seful statului va participa la slujba de Inviere de la Sibiu. Pana sa ajunga la biserica din Piata Mare, presedintele facut o escala la Alba, acolo unde a profitat de vremea buna si s-a relaxat la o partida de golf. A jucat golf la Pianul de…

Blinken se intalnește saptamana viitoare cu Macron pentru a discuta despre sprijinul acordat Ucrainei

23:20, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP.

Șeful ANPC, semnal de alarma! La ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din supermarket: ”Vopsiți prin hranire”

09:05, 27.03.2024 - Șeful ANPC a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp și a vorbit despre carnea din supeemarket! Iata la ce trebuie sa fim atenți atunci cand cumparam care de pui din marile lanțuri de magazine!

Josep Borrell va propune UE sa foloseasca 90% din veniturile activelor rusești inghețate pentru a cumpara armament Ucrainei

15:35, 19.03.2024 - Șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, a anunțat marți ca va propune UE sa utilizeze 90% din veniturile generate de activele rusești inghețate in Europa cu scopul de a cumpara armament pentru Ucraina prin intermediul fondului European Peace Facility, transmite Reuters, potrivit hotnews.ro…

Partidul lui Orban il propune pe șeful Curții Constituționale pentru funcția de președinte al Ungariei

18:35, 22.02.2024 - Tamas Sulyok, actualul presedinte al Curtii Constitutionale din Ungaria, va fi propus pentru functia de presedinte al Ungariei de catre partidele aflate la guvernare - a anuntat Mate Kocsis, liderul grupului parlamentar Fidesz, la o conferinta de presa organizata joi, informeaza Hirado.


Ce parere ai despre aceasta stire?