Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ECONOMIE DE ENERGIE Miniştrii Energiei din UE prelungesc cu un an măsurile de reducere a consumului de gaze

Publicat:
ECONOMIE DE ENERGIE Miniştrii Energiei din UE prelungesc cu un an măsurile de reducere a consumului de gaze

din UE au fost de acord pe 4 martie cu prelungirea, pana in martie 2025, a masurilor... The post ECONOMIE DE ENERGIE din UE prelungesc cu un an masurile de reducere a consumului de gaze first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rata inflației, reducere mai lenta in urmatoarele luni fața de 2023. Avertismentul BNR: „Masurile fiscale si bugetare reprezinta o sursa majora de riscuri crescute”.

14:15, 17.04.2024 - Rata inflației va continua sa scada in urmatoarele luni intr-un ritm mai lent fața de 2023, potrivit prognozei actualizate de BNR, care avertizeaza asupra „riscurilor crescute” legate de eventuale masuri fiscale și bugetare menite sa reduca deficitul.

Efectele propunerilor PSD: numarul contractelor de munca pe salariul minim pe economie, in scadere cu aproape 20%

13:31, 04.04.2024 - Numarul contractelor de munca platite cu salariul minim pe economie a scazut in 2024 cu aproximativ 17% fața de anul trecut. Este rezultatul masurilor propuse de  PSD și care au avut drept scop creșterea salariilor pentru cei cu venituri mici. Masurile propuse de PSD cresc veniturile romanilor In ultimii…

ALERTA IN ROMANIA Creștere exploziva a consumului de droguri

14:15, 21.03.2024 - Combaterea acestui fenomen necesita masuri preventive, educative și imbunatațiri ale sistemului de securitate la nivelul porturilor. The post ALERTA IN ROMANIA Creștere exploziva a consumului de droguri first appeared on Informatia Zilei .

CAPCANELE CONSUMULUI IN POST Preparate de Post cu Pana la 50 de E-uri

14:45, 19.03.2024 - Exista și o soluție pentru a fi mai informați, pentru a alege ce cumparam, ce mancam, cat mancam, cum mancam, pentru a fi real ce ne dorim! The post CAPCANELE CONSUMULUI IN POST Preparate de Post cu Pana la 50 de E-uri first appeared on Informatia Zilei .

Un nou acord UE continua masurile de reducere voluntara a consumului de gaze naturale inca un an

01:25, 05.03.2024 - Miniștrii Energiei au ajuns la un acord politic pe marginea propunerii Comisiei Europene pentru o Recomandare a Consiliului de continuare a masurilor de reducere voluntara a consumului de gaze naturale in UE pentru inca 12 luni, transmite, luni seara, Ministerul Energiei din Romania, potrivit jurnalul.ro.…

Acord UE: Continua masurile de reducere voluntara a consumului de gaze naturale inca un an

00:50, 05.03.2024 - Miniștrii Energiei au ajuns la un acord politic pe marginea propunerii Comisiei Europene pentru o Recomandare a Consiliului de continuare a masurilor de reducere voluntara a consumului de gaze naturale in UE pentru inca 12 luni, transmite, luni seara, Min

SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE

17:45, 04.03.2024 - Producția de carne de pasare a crescut semnificativ in ultimii ani, cu cererea fiind in continua creștere The post SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE first appeared on Informatia Zilei .

SURSE NOI DE ENERGIE Comisia Europeana atenueaza politica de reducere a consumului de gaze

20:55, 01.03.2024 - Comisia Europeana a cerut statelor membre sa mentina politica de reducere a consumului de gaze, dar a atenuat-o, anuntand ca va fi complet voluntara, un indiciu... The post SURSE NOI DE ENERGIE Comisia Europeana atenueaza politica de reducere a consumului de gaze first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?