Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAPCANELE CONSUMULUI ÎN POST Preparate de Post cu Până la 50 de E-uri

Publicat:

Exista și o soluție pentru a fi mai informați, pentru a alege ce cumparam, ce mancam, cat mancam, cum mancam, pentru a fi real ce ne dorim! The post CAPCANELE CONSUMULUI IN POST Preparate de Post cu Pana la 50 de E-uri first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDII UNIVERSITARE „Pedagogia invațamantului primar” și „Educația timpurie”, introduse in programele de studii universitare

15:36, 26.04.2024 - „Pedagogia invațamantului primar” și „Educație timpurie” sunt doua noi specializari inființate și introduse in Nomenclatorul domeniilor... The post STUDII UNIVERSITARE „Pedagogia invațamantului primar” și „Educația timpurie”, introduse in programele de studii universitare first appeared on Informatia…

PERSPECTIVA COPIILOR Cum se vad in ochii elevilor primele semne ale consumului de droguri

09:05, 26.04.2024 - Sfaturi pentru parinți, despre cum pot identifica primele semne ale consumului de droguri pot fi urmarite in 7 videoclipuri scurte, realizate de Inspectoratul școlar județean Maramureș  ..... The post PERSPECTIVA COPIILOR Cum se vad in ochii elevilor primele semne ale consumului de droguri first appeared…

DESPRE ALERGII Creșterea consumului de alimente prelucrate conduce la inmulțirea alergiilor alimentare

14:40, 17.04.2024 - Alergiile alimentare sunt din ce in ce mai frecvente. Pe zi ce trece crește numarul persoanelor afectate și al alimentelor capabile sa provoace o reacție alergica. The post DESPRE ALERGII Creșterea consumului de alimente prelucrate conduce la inmulțirea alergiilor alimentare first appeared on Informatia…

ALERTA IN ROMANIA Creștere exploziva a consumului de droguri

14:15, 21.03.2024 - Combaterea acestui fenomen necesita masuri preventive, educative și imbunatațiri ale sistemului de securitate la nivelul porturilor. The post ALERTA IN ROMANIA Creștere exploziva a consumului de droguri first appeared on Informatia Zilei .

ECONOMIE DE ENERGIE Ministrii Energiei din UE prelungesc cu un an masurile de reducere a consumului de gaze

09:45, 05.03.2024 - Ministrii Energiei din UE au fost de acord pe 4 martie cu prelungirea, pana in martie 2025, a masurilor... The post ECONOMIE DE ENERGIE Ministrii Energiei din UE prelungesc cu un an masurile de reducere a consumului de gaze first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE

17:45, 04.03.2024 - Producția de carne de pasare a crescut semnificativ in ultimii ani, cu cererea fiind in continua creștere The post SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE first appeared on Informatia Zilei .

SURSE NOI DE ENERGIE Comisia Europeana atenueaza politica de reducere a consumului de gaze

20:55, 01.03.2024 - Comisia Europeana a cerut statelor membre sa mentina politica de reducere a consumului de gaze, dar a atenuat-o, anuntand ca va fi complet voluntara, un indiciu... The post SURSE NOI DE ENERGIE Comisia Europeana atenueaza politica de reducere a consumului de gaze first appeared on Informatia Zilei .

BRUXELLES Mureșan: Ursula von der Leyen a anunțat ca retrage propunerea privind reducerea a consumului de pesticide

14:30, 06.02.2024 -  Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a informat plenul Parlamentului European ca retrage propunerea privind... The post BRUXELLES Mureșan: Ursula von der Leyen a anunțat ca retrage propunerea privind reducerea a consumului de pesticide first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?