Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipele de start la meciul Suedia - Polonia

Publicat:

Suedia si Polonia au fiecare cate o modificare in echipele de start pentru meciul care are loc miercuri seara, la , in Grupa E a turneului final EURO 2020 la fotbal, fata de partidele anterioare.

In formula de start a scandinavilor apare , in locul ''veteranului'' , potrivit agerpres.ro.

La polonezi revine in primul ''unsprezece'' mijlocasul , dupa cartonasul rosu primit in meciul de debut, iar Moder a iesit din lot.

Suedia este deja calificata in optimi, in timp ce Polonia are nevoie de o victorie.

Echipele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Rapid – Ultima șansa pentru giuleșteni la Europa / Echipele de start

18:16, 24.04.2024 - Farul Constanța și Rapid se intalnesc miercuri in etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, intr-o partida in care giuleștenii risca sa rateze contactul cu locurile de cupe europene in cazul unei infrangeri. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Universitatea Craiova – Meciul care poate ucide sau relansa lupta la titlu / Echipele de start

19:50, 07.04.2024 - FCSB și Universitatea Craiova se intalnesc duminica in cea mai interesanta partida a rundei. O victorie a gazdelor ii duce la zece puncte de locul secund, in timp ce un succes al oltenilor ar relansa lupta pentru titlu. Meciul va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Fotbal: O victorie și o infrangere trecute in contul echipelor de juniori U9 și U11 de la Progresul Calarași Gara, in amicale jucate la finalul saptamanii!

16:10, 19.02.2024 - Echipele de juniori de la AFCS Progresul Calarași Gara au disputat doua partide amicale la sfarșitul saptamanii trecute. In prima dintre acestea, grupa U11 a pierdut cu scorul de 0-3 meciul jucat pe terenul sintetic din Calarași, cu echipa de la aceași categorie de varsta de la clubul Mureșul Luduș.…

Barcelona - Osasuna » Catalanii vor sa iasa din criza. Echipele de start + Cele mai bune cote

19:25, 31.01.2024 - Barcelona, locul 4 din La Liga, joaca de la ora 20:00, cu Osasuna, locul 12, intr-un meci din etapa 20-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?