Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este posesoarea celui mai popular posterior de pe Instagram. Cum arata fundul care o poate detrona pe Kim Kardashian

Publicat:

Este vorba despre tanara care, de la infiintarea contului ei de Instagram, in martie 2012 si pana in prezent a strans peste 2 milioane de fani.

Ca sa va faceti o idee despre faima ei, superstarul mondial are 2,8 milioane de fani pe Instagram, in timp ce are putin peste 2,3 milioane.

Tanara in varsta de 20 de ani, originara din , a inceput sa posteze inca din liceu imagini cu posteriorul ei in colanti mulati si, in curand, a devenit atat de celebra incat a decis sa renunte la liceu.

Avand in vedere ca este deja imaginea…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Mosnita Noua castiga o noua investitie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

09:25, 28.03.2024 - Prin fonduri PNRR, la Mosnita Noua se va construi un liceu tip “scoala verde”, investitia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. In urma cu o zi a fost publicata lista cu proiectele finanțate prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), componența C15. Proiectul Primariei Mosnita Noua…

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Mark Zuckerberg a pierdut milioane de dolari in orele in care Facebook și Instagram nu au funcționat

17:35, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a pierdut venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari din cauza unei intreruperi masive care a afectat Facebook, Instagram și Messenger marți, 5 martie, la nivel global, a declarat un expert financiar din New York pentru Daily Mail. Expertul a declarat pentru Daily…

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Obiectele memorabile ale lui Elton John, adjudecate cu aproape 8 milioane de dolari la o licitație

08:21, 22.02.2024 - Peste 200.000 de dolari pentru pianul cu coada, aproape 2 milioane de dolari pentru tripticul lui Banksy. Obiecte memorabile ale lui Elton John au fost adjudecate cu aproape 8 milioane de dolari la o licitație organizata de Christie's la New York, prima dintr-o serie dedicata artistului. In incinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?