Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E benefic pentru siluetă să mănânci pepene galben cu brânză? Sfaturile oferite de Carmen Brumă: "Grăsimea și proteinele..."

Publicat:

Pepenii galbeni sunt un produs natural preferat de multe persoane, mai ales vara. Este cunoscut pentru aroma dulce, delicioasa și caracteristicile racoritoare. Fie ca alegi sa ii consumi intr-o salata de fructe, amestecat intr-un smoothie, sau combinat cu branza, nu poți nega ca pepenii galbeni sunt un plus delicios și hranitor pentru orice regim alimentar. Ce spune despre combinația pepene galben - branza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimente benefice pentru sanatatea oaselor

09:25, 18.05.2024 - Menținerea oaselor sanatoase este esențiala pentru funcționarea optima a corpului, iar alimentația are un rol important in acest sens. Descopera care sunt alimentele bune pentru sanatatea oaselor! Ce alimente este recomandat sa consumi pentru sanatatea oaselor.Oasele sunt structuri fundamentale ale…

Dieta de vedeta. Ce alimente consuma Nadia Comaneci ca sa-și mențina silueta de invidiat la 62 de ani

13:05, 26.04.2024 - In luna octombrie a anului trecut, Nadia Comaneci a implinit 62 de ani, dar varsta este doar un numar pentru fosta mare gimnasta a Romaniei. Ea se mandrește cu o silueta de invidiat, precum cea pe care o avea atunci cand a obtinut prima nota de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, la Montreal, pe…

Cand se planteaza pepenii verzi primavara. E secretul gradinarilor, vor avea un gust deosebit

11:50, 20.04.2024 - Nimic nu este mai delicios decat o felie de pepene verde in zilele toride de vara. Mulți romani aleg sa-i planteze in propria gradina, dar sunt și gospodari care vor sa știe cum se face plantarea de pepeni in gradina sau care este perioada perfecta de cultivarea a semințelor de pepene verde. Gradinarii…

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Carmen Bruma, sfaturi pentru a scapa de grasimea viscerala. De ce este considerata periculoasa: "Devine factor de risc..." / FOTO

20:30, 04.03.2024 - Grasimea viscerala mai este cunoscuta și sub denumirea de grasime toxica. Carmen Bruma a impartașit, de curand, cele trei reguli pentru a scapa de acest tip de grasime considerat periculos pentru sanatate.

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!


Ce parere ai despre aceasta stire?