Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drob de miel cu piept de pui. Reţete tradiţionale de Paşti 2020

Publicat:

 

Continuam seria retetelor de Pasti care va vor fi cu siguranta de folos pentru a pregati o masa sanatoasa si gustoasa pentru intreaga familie. Pentru astazi va recomandam drob de miel cu piept de pui.

Mod de preparare  Drob de miel cu piept de pui

Pui inima cu ficatul de miel la fiert intr-un vas, iar pieptul in alt vas cu cate 1 praf de sare. Dupa ce au fiert, le scurgi apa si le lasi la putin la racit, apoi le treci prin masina de tocat. Treci prin masina si painea fara sa o inmoi in ceva si o pui peste carnea tocata. Adaugi ceapa si mararul tocate marunt, smantana,…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Vila antica din Pompeii, iluminata cu panouri fotovoltaice sub forma de țigle tradiționale

13:10, 22.04.2024 - Administratorii sitului arheologic Pompeii, situat in apropiere de Napoli, au reusit sa ilumineze una dintre cele mai renumite vile ale sale prin instalarea unor panouri fotovoltaice care seamana cu tiglele traditionale din lut, potrivit AGERPRES.

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Cum faci cele mai pufoase clatite de post. Ingredientele secrete pe care sa le adaugi in aluat, ies delicioase

13:30, 20.03.2024 - Ne aflam in Postul Craciunului, o perioada importanta pentru credincioși, in care restricțiile alimentare sunt necesare. Daca pentru felurile principale avem destule variante, atunci cand vine vorba despre un desert delicios suntem in pana de idei. Afla in randurile urmatoare cum faci cele mai pufoase…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…

Retete de fagure cu crema

09:06, 22.02.2024 - Una dintre cele mai cunoscute rețete care amintește de gustul copilariei este, fara indoiala, cea de fagure cu crema. Desertul care nu lipsea de pe nicio masa de sarbatoare, faguri crocanți umpluți cu crema, poți sa il faci și tu acasa foarte ușor. Vezi care sunt cele mai ușoare rețete de fagure cu…

Locul unde trebuie sa așezi semnele de incepator la mașina. Cei mai mulți au greșit pana acum

14:45, 10.02.2024 - Semnele de incepator la mașina sunt indicatoare speciale aplicate pe mașina pentru a indica ca șoferul are permis de conducere de mai puțin de un an. Aceste semne sunt destinate sa ofere un avertisment suplimentar pentru ceilalți participanți la trafic, dar puțini sunt cei știu unde se așaza, de fapt,…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in cafea. Va ieși foarte aromata

15:20, 31.01.2024 - Prepararea unei cafele aromate și delicioase implica atenție la detalii și utilizarea unor ingrediente specifice. Afla ce trebuie sa pui in cafea, pentru a ieși mai buna decat la orice restaurant. Va fi atat de aromata, incat nu te vei mai satura de ea. Ingredientele-minune pentru o cafea aromata Savurarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?