Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cele mai pufoase clătite de post. Ingredientele secrete pe care să le adaugi în aluat, ies delicioase

Publicat:

Ne aflam in , o perioada importanta pentru credincioși, in care restricțiile alimentare sunt necesare. Daca pentru felurile principale avem destule variante, atunci cand vine vorba despre un desert delicios suntem in pana de idei. Afla in randurile urmatoare cum faci cele mai pufoase clatite de post. Clatite sarate cu spanac, usturoi și tofu […] The post Cum faci cele mai pufoase clatite de post. Ingredientele secrete pe care sa le adaugi in aluat, ies delicioase appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Galuște de post ca la mama acasa. Secretul ca sa iasa pufoase, ce sa adaugi neaparat in compoziție

13:30, 10.04.2024 - Supa cu galuște este un preparat iubit de toata lumea, dar nu o poți face in perioada postului, pentru ca toate rețetele de galuște conțin ou. Totuși, exista o rețeta de galuște de post ca la mama acasa, delicioase și ușor de facut, numai bune pentru o supa de post pe care o poți consuma […] The post…

Clatite de post cu griș și faina. Se fac rapid și sunt delicioase

14:40, 05.04.2024 - Postul nu inseamna ca trebuie sa mananci doar legume și fructe. Aceste clatite de post cu griș și faina sunt delicioase și raman moi și pufoase foarte mult timp. In plus, le poți umple cu orice vrei: de la ciocolata neagra de post, unt de arahide, gemul preferat sau doar miere și fructe proaspete. Cu…

Clatite de post cu praf de copt. Sunt moi, pufoase și delicioase

16:25, 26.03.2024 - Aceste clatite de post cu praf de copt sunt cel mai rapid și ușor desert de facut, cu ingrediente foarte simple și la indemana oricui. Adauga bucați de ciocolata neagra, banane tocate, o mana de nuci sau afine pentru a face aceste clatite de post și mai speciale. Cum sa faci clatite de post Postul […]…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in ciorba ruseasca. E buna și pentru mahmureala

18:05, 05.03.2024 - La prima vedere, preparatul culinar pare ceva greu de realizat, pentru ca ingredientele pe care le conține nu prea se combina in gastronomia de baza. Cu toate acestea, ciorba ruseasca, denumita și soleanca, este un preparat extrem de apreciat in partea de est si in spatiul ex-sovietic. Iata ce ingrediente…

Ingredientele magice pe care trebuie sa le adaugi in painea ciabatta. Va ieși la fel ca in Italia

21:51, 24.02.2024 - Ciabatta, un deliciu originar din Italia, se remarca prin textura sa aerata și crusta crocanta. Numele „ciabatta” provine din italiana și inseamna „pantof”, acesta fiind atribuit painii datorita formei sale aplatizate și alungite, ce amintește de talpa unui pantof. Cum sa faci ciabatta Ai nevoie de:…

Ingredientul pe care nu trebuie sa il adaugi niciodata in aluatul de clatite daca a ieșit prea gros. Vor deveni lipicioase

08:55, 02.02.2024 - Desertul pe care niciun roman nu il poate refuza, gustul copilariei, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Am crede ca nu este deloc complicat sa preparam clatite, insa realitatea este ca putem da greș in multe etape. Exista cate un truc ce ne poate salva de fiecare data, insa nu toate ar trebui…

Ingredientele magice pe care sa le adaugi in cafea. Va ieși foarte aromata

15:20, 31.01.2024 - Prepararea unei cafele aromate și delicioase implica atenție la detalii și utilizarea unor ingrediente specifice. Afla ce trebuie sa pui in cafea, pentru a ieși mai buna decat la orice restaurant. Va fi atat de aromata, incat nu te vei mai satura de ea. Ingredientele-minune pentru o cafea aromata Savurarea…

Ce trebuie sa faci intotdeauna cu ouale inainte de a le pune in aluat? Asa vei avea prajituri pufoase, e chiar o stiinta

20:35, 29.01.2024 - Coacerea e o știința – este una dintre celebrele vorbe ale patiserilor. Asta pentru ca fiecare detaliu al rețetei și modul de preparare afecteaza rezultatele. Ce trebuie sa faci cu ouale, inainte de a le pune in aluat, pentru a obține desertul dorit. Cum trebuie sa le pastrezi, inainte de utilizare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?