Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să faci întotdeauna cu ouăle înainte de a le pune în aluat? Aşa vei avea prăjituri pufoase, e chiar o ştiinţă

Publicat:

Coacerea e o știința – este una dintre celebrele vorbe ale patiserilor. Asta pentru ca fiecare detaliu al rețetei și modul de preparare afecteaza rezultatele. Ce trebuie sa faci cu ouale, inainte de a le pune in aluat, pentru a obține desertul dorit. Cum trebuie sa le pastrezi, inainte de utilizare. Ce trebuie sa faci […] The post Ce trebuie sa faci intotdeauna cu ouale inainte de a le pune in aluat? Asa vei avea prajituri pufoase, e chiar o stiinta appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tehnici de vopsire a oualor de Paște de care sigur nu știai. 5 metode simple, vor ieși superbe

18:05, 29.04.2024 - Joia Mare este ziua in care se vopsesc ouale in mod tradițional. Exista o mulțime de moduri pentru a face acest lucru, de la tehnica șervețelului, tehnica orezului, pana la cea cu flori sau patrunjel. De asemenea, sunt multe metode prin care iți pot colora ouale in mod natural: cu sfecla, varza roșie,…

Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie

14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…

Trucuri pentru cele mai bune oua fierte. Ce sa adaugi intotdeauna in apa ca sa nu crape coaja, ies perfecte așa

15:40, 09.04.2024 - Ouale fierte furnizeaza o mulțime de proteine, vitamine și minerale și aproape deloc carbohidrați. Un ou are 75 de calorii și este micul dejun perfect alaturi de cateva legume. Daca inca ai probleme in a le fierbe, iata cateva trucuri pentru cele mai bune oua fierte. Cum se fierb corect ouale In timp…

Cate oua ai voie sa mananci zilnic, de fapt. Ce greșeala fac unii oameni

08:15, 03.04.2024 - Ouale sunt printre alimentele preferate ale romanilor, nelipsite din alimentația acestora. Majoritatea oamenilor consuma oua, insa puțini sunt cei care știu cate au voie, de fapt, astfel incat sa nu aiba probleme de sanatate. Cate poți manca, de fapt, in fiecare zi. Valorile nutritive ale oului Oul…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Comper 2024 etapa a doua. Cand au loc probele la romana și la matematica 

18:36, 22.03.2024 - Comper 2024 etapa a doua este pe cale sa inceapa. Comper este cel mai cunoscut concurs pe care elevii au ocazia sa il susțina, inscrierea și participarea fiind gratuita. Concursul a fost inființat in 2010 de catre Fundația pentru Știința și Arte in colaborare cu Ministerul Educației și este primul astfel…

Cum faci cele mai pufoase clatite de post. Ingredientele secrete pe care sa le adaugi in aluat, ies delicioase

13:30, 20.03.2024 - Ne aflam in Postul Craciunului, o perioada importanta pentru credincioși, in care restricțiile alimentare sunt necesare. Daca pentru felurile principale avem destule variante, atunci cand vine vorba despre un desert delicios suntem in pana de idei. Afla in randurile urmatoare cum faci cele mai pufoase…

Nu mai pune ulei in clatitele de post! Ingredientul care le face pufoase, nici nu zici ca nu au lapte si oua

09:10, 18.03.2024 - Vrei sa prepari clatite ușoare și pufoase fara a folosi ingrediente de origine animala? Playtech Știri iți explica cum poți sa dai desertului aroma clasica de unt, dar cu textura ușoara, in așa fel incat sa respecți și restricțiile impuse in perioada de post. Ce produs sa pui in compoziția de aluat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?