Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două cutremure au avut loc duminică de dimineață în România! Care a fost intensitatea

Publicat:

Doua cutremure au avut loc duminica de dimineața in Romania! Dupa seismele raportate de Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru in zilele de joi și sambata, alte doua cutremure s-au produs in țara noastra The post Doua cutremure au avut loc duminica de dimineața in Romania! Care a fost intensitatea appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua cutremure au avut loc, miercuri dimineața, in Romania. In ce zona s-au produs

08:51, 17.04.2024 - Doua cutremure, ambele slabe, au avut loc miercuri dimineața, 17 aprilie, in Romania. Seismele s-au produs in Banat, județul Caraș Severin. Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, primul cutremur s-a produs la ora 05:10. „In ziua de 17 Aprilie 2024 la ora 05:10:47…

Subsolul unui vulcan noroios, cartat 3D. Cercetarea unica in lume a fost realizata de romani

12:10, 13.04.2024 - Subsolul unui vulcan noroios a fost cartat 3D, in premiera, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generație. Cercetarile au fost realizate in Romania de Laboratorul de Geofizica Aplicata, Prevenire și Educare din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Cutremur in Romania, marți dimineața. Este al noualea de la inceputul lunii aprilie

13:05, 09.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs marti, la ora locala 11:28, in judetul Vrancea, zona Moldovei, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Doua cutremure, in aceasta dimineața, intr-o zona neobișnuita din Romania!

13:35, 28.03.2024 - Doua cutremure s-au produs in aceasta dimineața intr-o zona neobisnuita din Romania! Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, azi dimineața, la ora 8:36, s-a produs un seism in județul Neamț. Cutremurul a avut magnitudinea 3,3 grade și s-a produs la adancimea…

Cutremure in Romania, duminica dimineata. Ce magnitudine au inregistrat cele doua seisme

11:36, 10.03.2024 - Romania a fost zguduita de doua cutremure, in aceasta dimineața! Seismele s-au produs duminica, pe data de 10 martie 2024. Iata ce magnitudine au inregistrat, unde au avut loc, dar și ce a transmis Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP)!

Seria de cutremure din Romania continua. Seismul a avut loc vineri dimineata, 16 februarie! Unde s-a simtit

09:50, 16.02.2024 - Seria de cutremure din Romania continua. Un nou seism a avut loc vineri dimineata, 16 februarie, al doilea produs in ultimele ore. Primele informații transmise de specialiștii de la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit. Un nou…

A fost cutremur in Romania sambata dimineața! Cate grade a avut și unde s-a resimțit seismul

11:11, 10.02.2024 - A fost cutremur in aceasta dimineața! Seismul s-a produs in ziua de sambata la ora 05:29:04 (ora locala a Romaniei), in zona seismica Vrancea, anunța Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Cate grade a avut cutremurul.

Cutremur in Romania, sambata dimineața. Ce magnitudine a inregistrat și unde s-a produs seismul

09:55, 10.02.2024 - Un cutremur a avut loc in aceasta dimineața, potrivit informațiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). Seismul a fost resimțit in mai multe orașe.


Ce parere ai despre aceasta stire?