Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump șochează din nou: a făcut aluzii la asasinarea adversarei Hillary Clinton

Publicat:

Candidatul republican la funcția de președinte al SUA, , a parut sa le recomande susținatorilor accesului la arme de foc sa recurga la violența împotriva adversarei sale democrate, , informeaza presa americana.

"Hillary vrea practic sa abroge Al II-lea Amendament al Constituției SUA. Daca va ajunge în poziția de a desemna judecatorii (instanței supreme - n.red), nu va mai ramâne nimic de facut. Deși susținatorilor celui de-Al II-lea Amendament poate le va ramâne ceva, nu știu", a declarat , conform postului CNN.

"Dar va spun…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barron Trump, primii pași in politica la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump

19:51, 09.05.2024 - Partidul Republican din Florida l-a desemnat pe Barron Trump, un liceean de numai 18 ani, pentru a fi unul dintre delegatii chemati sa-l nominalizeze oficial, in iulie, pe tatal sau, Donald Trump, drept candidat la alegerile prezidentiale americane din noiembrie, relateaza AFP.

Donald Trump spune ca nu va vizita Ucraina in calitate de candidat la președinție

10:25, 11.04.2024 - Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, spune ca este nepotrivit ca el sa viziteze Ucraina, deoarece nu deține un mandat, a informat Reuters pe 10 aprilie, citand echipa de campanie a fostului președinte.

Nicușor Dan, dupa ce a publicat un sondaj de opinie despre alegeri: "Va dați seama ca am prezentat ce ma avantajeaza"

08:36, 12.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat amuzat, luni seara, la o televiziune de știri, ca a prezentat doar informațiile care ”il avantajau” din sondajul pe care l-a comandat și l-a prezentat luni dimineața. Nicușor Dan a declarat ca a prezentat sondajul pentru a le arata susținatorilor lui ca ”avem…

Nikki Haley se retrage din cursa, Trump va fi candidatul republicanilor la alegerile din SUA

14:35, 06.03.2024 - Nikki Haley se retrage miercuri oficial din cursa alegerilor interne din Partidul Republican, dupa ce a suferit o infrangere majora marți, in mai multe state. Consecința este ca fostul președinte Donald Trump va fi candidatul pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, cand probabil se va repeta finala…


Ce parere ai despre aceasta stire?