Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi comedianți vin la Buzău cu glume adaptate anului 2024

Publicat:
Doi comedianți vin la Buzău cu glume adaptate anului 2024

Pofta de spectacole și de voie-buna revine odata cu prima luna din noul an, iar cei care s-au anunțat deja cu un program nou sunt cei care au deja experiența din show-ul iUmor.  Pentru buzoieni vin cu primul tren al comediei și , aka Omul cu Tourette (sindromul), pentru prima oara la … comedianți vin la Buzau cu glume adaptate anului 2024 apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol si foto: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Ungureanu, totul despre divorțul de soția lui. Care este motivul desparțirii cu scandal: „Deja se simțea”

13:30, 26.04.2024 - Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette a vorbit, fara ezitare, despre divorțul de soția lui. Cei doi s-au desparțit cu scandal in urma cu cateva luni. Iata care este, de fapt, motivul care a dus la separare.

Știrile Antena Stars. Andrei Ungureanu și soția lui, divorț in secret. „Omul cu Tourette”, adevarul despre desparțirea cu scandal: „M-a durut la inceput”

18:30, 25.04.2024 - Andrei Ungureanu și soția lui au divorțat. Cei doi s-au separat oficial de curand, in mare secret, „Omul cu Tourette” spunand ca a facut tot posibilul sa nu se ajunga la desparțire, dar nu a avut incotro. Au fost impreuna doi ani și jumatate.

iUmor. Andrei Ungureanu, haz de necaz pe seama sindromului Tourette: „Boala e mai cunoscuta decat mine”. Caștigatorul sezonului 9 a revenit in platoul emisiunii

23:50, 21.04.2024 - A facut senzație in sezonul 9 pe care l-a și caștigat, iar in ediția din aceasta seara a revenit in platoul emisiunii. Andrei Ungureanu de la iUmor a pregatit un moment amuzant, inspirat de boala pe care o are de ani buni. Mai in gluma, mai in serios, „Omul cu Tourette” spune ca a devenit celebru mai…

iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide inainte de meciul Romania - Columbia

21:15, 26.03.2024 - Helmuth Duckadam, Florin Bratu, Ion Craciunescu și Florin Prunea revin la pupitrul iUmor, intr-o ediție speciala dedicata fotbalului romanesc și difuzata pe Antena 1, chiar inaintea confruntarii Romania - Columbia, in aceasta seara, de la 20:30.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Doi buzoieni in cursa pentru Cotroceni?

00:16, 15.02.2024 - Nu doar premierul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, este un nume cotat cu șanse pentru a reprezenta Buzaul in cursa pentru Palatul Cotroceni. Informațiii de ultima ora indica faptul ca un alt buzoian ar fi in carți pentru competiția interna a unei formațiuni politice in vederea…

Doi buzoieni, la Mondialele de la Busan

00:10, 14.02.2024 - Echipa Romaniei are ocazia sa sparga blocada asiatica la Campionatul Mondial de Tenis de Masa pe Echipe, eveniment ce va avea loc la Busan, Coreea de Sud, in perioada 16-25 februarie. Evident, din lotul tricolor nu puteau lipsi buzoienii Ovidiu și Eduard Ionescu, convocați  și de data aceasta de antrenorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?