Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi băieți care au violat o minoră din Tinca, pedepse agravate în apel. Fata a fost șantajată să-și retragă plângerea

Publicat:

Curtea de a dublat pedeapsa in cazul unui tanar din Tinca, acuzat ca a violat o minora, și a adaugat alte șase luni la condamnarea dictata pe numele celui de-al doilea baiat participant la agresiune.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

USR ataca in justiție comasarea alegerilor și legalizarea traseismului politic

08:00, 20.03.2024 - S-a depus la Curtea de Apel Oradea, cererea comuna de suspendare a ordonanței de urgența pentru comasare și de anulare a hotararii de guvern subsecvente pentru incalcarea drepturilor electorale ale romanilor.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Cum a scapat un polițist local din Cluj de o plangere penala? A strans de gat un barbat, dar Curtea de Apel a inchis ochii!

21:46, 06.03.2024 - Curtea de Apel Cluj a decis sa respinga plangerea facuta de clujeanul Rareș Hiba impotriva unei soluții de clasare. In cercetarea penala a fost vizat polițișstul local Bogdan Stefan din Florești, acuzat ca l-a strans de gat pe Hiba intr-o altercație. Mai mult, este de remarcat ca in cursul cercetarii…

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Curtea de Apel a modificat o decizie CNSC. Este vizata o licitatie organizata de Administratia Portului Constanta!

13:20, 13.02.2024 - Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au admis plangerea formulata de SC Synotech Global Services Romania SRL in dosarul cu nr.33 36 2024, aflat pe rolul sectiei de contencios administrativ si fiscal avand ca obiect un litigiu privind achizitiile publice Plangere, respectiv decizia CNSC nr. 16…


Ce parere ai despre aceasta stire?