Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Djohar Ţarnaev are mii de dolari într-un cont deschis pe numele său

Publicat:

Channel 4 a difuzat un interviu cu mama tanarului, in care ea a pus la telefon inregistrarea conversatiei telefonice pe care a purat-o cu fiul sau saptamana trecuta.

"Totul este bine, te rog sa nu spui nimic", ii spune in rusa mamei sale, potrivit traducerii in engleza a postului, afisate pe ecran.

Intrebat daca sufera, raspunde in rusa "nu, bineinteles ca nu. Pot sa mananc deja, pot (sa fac acest lucru) de mult timp".

"Imi dau orez si pui, acum, totul este bine", adauga el.

Mama lui , care sustine in…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calin Popescu Tariceanu, curat ca lacrima! A scapat de dosarul mitei de 800.000 de dolari. Faptele s-au prescris pur și simplu

18:35, 12.04.2024 - Fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a scapat de dosarul in care era acuzat ca a solicitat și primit mita de 800.000 de dolari! DNA a constatat ca faptele s-au prescris. Calin Popescu Tariceanu, dar și cel acuzat ca l-a mituit, au scapat de dosarul in care pe-atunci premierul Romaniei…

Un libanez acuzat de SUA ca transfera fonduri de „zeci de milioane de dolari” pentru Hamas a fost asasinat

23:25, 10.04.2024 - Un libanez care facea obiectul unor sanctiuni din partea SUA, care l-au acuzat ca intermediaza transferuri de bani din Iran spre gruparea islamista palestiniana Hamas, a fost asasinat in apropiere de Beirut, a dezvaluit miercuri o sursa de securitate pentru AFP, potrivit Agerpres.

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lasat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

18:55, 12.03.2024 - Surpriza imensa la deschiderea testamentului fostului actor din "Friends", Matthew Perry, mort la numai 54 de ani, dupa ce și-a administrat acasa doze uriașe de anestezic folosit și ca remediu pentru depresie și anxietate.

Roman din Spania, acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Cum se apara tanarul in fața autoritaților / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Un roman din Spania este acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Tanarul de 27 de ani se apara in fața autoritaților. Iata ce a spus acesta, dupa ce s-a intamplat cumplita tragedie!

Roman din Spania, acuzat ca și-a ucis amantul, la beție: 'Am baut doi, trei litri de vin și 20 de beri'

10:46, 27.02.2024 - Un roman in varsta de 27 de ani este acuzat de crima, in Spania. Doru Robert D. era iubitul victimei și principalul suspect in cazul injunghierii artistului Alejandro Fernandez-Canteli Alvarez, cunoscut ca Alex, din orașul spaniol San Juan de la Arena. Procesul pentru crima de la San Juan de la Arena,…


Ce parere ai despre aceasta stire?