Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discuții aprinse la „Davosul Rusesc”. Ce au pus la cale factorii de decizie de la Kremlin

Publicat:
Discuții aprinse la „Davosul Rusesc”. Ce au pus la cale factorii de decizie de la Kremlin

In primul rand, pana in acest moment rolul statului in lume se va schimba semnificativ - cu o competiție sporita pentru resurse și influența și fara o putere hegemonica, „suveranitatea va deveni o marfa rara pentru state". Economia globala se adapteaza la „instabilitatea permanenta" și va raspunde mai rapid la crize. In plus, așa-numitele blocuri tehno-economice se vor forma in jurul țarilor cheie - China, Rusia și SUA.Oamenii care refuza sa aparțina unui anumit stat vor „popula aceste spații" pe baza avantajelor politice și economice pe care le ofera aceste blocuri. Intrebarea cheie și deschisa…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O parte din combustibilul folosit de aeronavele militare daneze provine din Rusia, arata o investigație a presei de la Copenhaga

08:55, 07.04.2024 - 2 milioane de litri de combustibil pentru avioanele de lupta și de transport ale Apararii ar putea proveni din Rusia, arata o investigație a publicație daneze Ekstra Bladet.Mai multe documente obținute indica faptul ca o parte din combustibil a fost achiziționat de la furnizorii de pe aeroportul Ataturk…

Șeful celei mai mari companii de armament din Germania: In cazul unui conflict, „SUA se vor concentra pe Asia, iar Europa va fi lasata singura”

23:05, 01.04.2024 - Armin Papperger, directorul executiv al companiei germane de armament Rheinmetall, considera ca in cazul unui conflict militar major, Europa poate fi lasata fara sprijin militar american, in timp ce SUA se vor concentra pe Asia, informeaza Financial Times, citat de Ukrainska Pravda.„Daca o situație…

Romanii conduc in topul celor care iși parasesc țara pentru alt stat din UE

12:06, 14.03.2024 - Romanii, alaturi de marocani, sirieni și brazilieni, sunt cetațenii care cauta cel mai des sa paraseasca țara pentru unul dintre statele dezvoltate din Uniunea Europeana, conform statisticilor Eurostat. Aproape un milion de persoane au obținut cetațenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene…

Romanii conduc in topul celor care iși parasec țara pentru alt stat din UE. Noi și cu marocanii facem coada la granițe

09:55, 14.03.2024 - Aproape un milion de persoane au obținut cetațenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene in 2022. Creșterea adusa de noii cetațeni este de 0,2%, raportata la populația de aproximativ 450 de milioane de locuitori a UE. Cine sunt noii cetațeni?„87% dintre cei care au primit cetațenia unei țari…

Discuții aprinse la „Davosul Rusesc”. Ce au pus la cale factorii de decizie de la Kremlin

18:31, 28.02.2024 - In primul rand, pana in acest moment rolul statului in lume se va schimba semnificativ - cu o competiție sporita pentru resurse și influența și fara o putere hegemonica, „suveranitatea va deveni o marfa rara pentru state". Economia globala se adapteaza la „instabilitatea permanenta" și va raspunde mai…

Oficial al Trezoreriei SUA: Problemele Chinei nu vor incetini economia SUA, dar capacitatea este un motiv de ingrijorare

07:55, 26.02.2024 - ”Nu sunt ingrijorat de faptul ca factorii negativi din China au un impact mare asupra economiei SUA”, a declarat Adeyemo la un eveniment al Consiliului pentru Relatii Externe la New York, referindu-se la provocarile din sectorul imobiliar, o populatie imbatranita si un climat de afaceri inrautatit pentru…

BRICS, MINT, CIVET. De ce investitorii ar trebui sa acorde o a doua șansa piețelor emergente

15:01, 22.02.2024 - Piețele emergente ar fi trebuit sa fie investiția mileniului, dar nu a fost așa. Sectorul a explodat intr-o serie de acronime, cele mai cunoscute fiind Brics (inițial Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), dar și MINT (Mexic, Indonezia, Nigeria, Turcia), CIVET (Columbia, Indonezia, Vietnam,…

Trump, reacție tarzie și ciudata la moartea lui Navalnii

20:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care si-a atras critici in calitate de presedinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut luni primul sau comentariu public cu privire la moartea liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii. In mesajul transmis pe rețelele sociale, a evitat sa arunce vina pe Putin.…


Ce parere ai despre aceasta stire?