Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din ce face bani, în prezent, Oana Zăvoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și câștigat. Declarații exclusive / VIDEO

Publicat:

Din ce face bani, in prezent, . Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Ce sfat i-a dat Andeea Marin fiicei sale, de cand a devenit persoana publica! Violeta Banica, declarații exclusive / VIDEO

23:35, 23.03.2024 - Ce sfat prețios i-a dat Andreea Marin fiicei sale. Tanara, care se ocupa de voluntariat, a incept sa iși crioasca o cariera publica, iar celebra sa mama o susține. Violeta Banica face declarații exclusive.

Cum a afectat-o pe Olga Barcari asocierea cu Catalin Bordea! Au avut sau nu o relație cei doi. Declarații exclusive / VIDEO

22:55, 11.03.2024 - Olga Barcari vorbește despre cum a afectat-o asocierea cu Catalin Bordea și valul de mediatizare de care a avut parte. Ce se s-a intamplat mai exact intre cei doi, au avut sau nu o relație. Cum au gestionat situația dupa aparițiile in presa.

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.

Cu a recucerit-o Marian Cozma pe soție, dupa un an de pauza! Artistul a fost perseverent și "a caștigat" / VIDEO

22:25, 13.02.2024 - Marian Cozma vorbește despre cum a reușit sa iși recucereasca soția, dupa un an de pauza. De ce au fost desparțiți cei doi, cu ce a greșit artistul, dar și ce a facut acesta in toata aceasta perioada. Declarații exclusive!

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Star Magazin. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata! Vedeta a fost acuzata de șantaj: „Nu am nicio speranța” / VIDEO

15:50, 29.01.2024 - Oana Zavoranu a avut astazi un nou proces. Vedeta a facut primele declarații, dupa ce a ieșit din sala de judecata. Bruneta a fost acuzata de șantaj. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?