Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dimitrie Vicovanu, ceasornicarul de origine română consultat de Sotheby

Publicat:

La ceasornicarul de origine romana , care are un butic aranjat meticulos in cartierul diamantelor din Manhattan, vin sa-si repare ceasurile nu numai celebritati ca violonistul sau actorul , ci este consultat chiar de celebra casa de licitatii Sotheby.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: Au fost gasite trupurile a doi dintre cei trei tineri de origine romana disparuti in apele raului Natisone

13:40, 02.06.2024 - Au fost gasite trupurile a doi dintre cei trei tineri care au disparut in apele raului Natisone dupa ce, vineri, la putin timp dupa ora 13.30, au fost luati de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine), informeaza News.ro.

Trei tineri de origine romana, dati disparuti in Italia, dupa ce au fost luati de apele unui rau iesit din matca

07:01, 02.06.2024 - Trei tineri de origine romana, un baiat si doua fete, sunt dati disparuti, in Italia, dupa ce au fost luati de apele unui rau iesit din matca. Ei au apucat sa ceara ajutor prin telefon cand se aflau pe o mica insula, iar apa crestea rapid, ne-a transmis corespondenta RRA Elena Postelnicu. Reporter:…

Care sunt sperantele ca tinerii de origine romana sa fie gasiti in viata, dupa ce au fost luati de apele raului Natison

06:45, 02.06.2024 - Sperantele ca trei tineri de origine romana sa fie gasiti in viata, dupa ce au fost luati de apele raului Natisone, care a iesit din matca, sunt tot mai mici, anunta presa italiana, citata de news.ro.

EXCLUSIV Cum ar putea interveni europenii eficient in Ucraina. Expert american de origine romana: „Romania e un exemplu bun”

22:06, 20.05.2024 - Europenii ar trebui sa ia in considerare o implicare mai serioasa, chiar directa, in razboiul din Ucraina. Este mesajul expertei americane cu origini romane Olga Chiriac, care explica, pentru „Adevarul”, in ce condiții ar putea aliații sa intervina pe front și cum ar putea sa acționeze.

Femeia roma, de origine romana, emigrata in Spania. Lucrare de doctorat unica in Romania, prezentata la Timișoara

09:16, 17.04.2024 - Pentru o timișoreanca, emigrata in Spania de mai bine de 20 de ani, condiția femeii romane de etnie roma, emigrata in aceeași țara și felul in care aceasta incearca sa se integreze, a devenit una din cele mai interesante teze de doctorat susținute in Romania. Adriana Jupineanț a venit in fața comisiei…

Tenis: Jucator de origine romana, suspendat patru ani si jumatate de ITIA

10:26, 15.03.2024 - Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a anuntat, joi, ca l-a suspendat pe jucatorul de tenis suedez de origine romana Dragos Nicolae Madaras pentru o perioada de patru ani si sase luni si l-a amendat cu 2.500 de dolari pentru incalcari ale Programului Anticoruptie din Tenis (TACP).ITIA…

Trei copii și mama lor, de origine romana, morți intr-un incendiu in Bologna

10:16, 15.03.2024 - Trei copii și mama lor, de origine romana, au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un apartament de la marginea orașului Bologna. Autoritațile italiene au deschis o ancheta cu privire la un incendiul izbucnit aseara. Printre copiii decedați se numarau baieți gemeni de doi ani și fratele lor de șase…

Jucator de origine romana, suspendat 4 ani și jumatate - Precizarile facute de ITIA

21:01, 14.03.2024 - Jucatorul suedez de origine romana Dragoș Nicolae Madaraș a fost suspendat pentru o perioada de patru ani și jumatate, a anunțat Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).


Ce parere ai despre aceasta stire?