Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Digi 24: Cum arăta un "vampir" din secolul al XVIII-lea. Criminaliștii au reconstruit chipul unui bărbat îngropat în Connecticut

Publicat:

Oamenii de știința criminaliști au reconstruit, folosind analize ADN, chipul unui barbat care a trait in secolul al XVIII-lea și despre care se credea la vremea respectiva ca era „vampir”.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Nici nu mi-am dat seama ca sunt diferita” Tanara venita parca din ”alta lume”! Oamenii nu o cred cand spune ca este reala

13:01, 15.05.2024 - O tanara in varsta de 22 a reușit sa cuceareasca intreaga planeta cu frumusețea sa bizara! Chipul sau neobișnuit a atras imediat atenția internauțulor, facandu-i pe mulți sa creada ca vine ”dintr-o alta lume”!

Alerta in Argeș: Barbat ingropat sub un mal de pamant; lucra la o canalizare

15:25, 14.05.2024 - Pompieri si echipaje medicale de urgenta s-au mobilizat, marti, pentru salvarea unei persoane care a fost prinsa sub un mal de pamant, in localitatea argeseana Bogati. Primele date arata ca victima lucra la realizarea unei retele de canalizare.

Barbat din Mureș, in coma la spital dupa ce a confundat un recipient cu pesticide cu o sticla de bere

08:56, 08.05.2024 - Totul a pornit cand barbatul, alaturi de mai mulți prieteni se deplasau cu mașina catre o localitate invecinata.Pe drum, i s-a facut sete și a vrut sa bea o bere. Insa, intr-o clipa de neatenție, barbatul a luat sticla care avea erbicid și a baut din ea. Imediat a inceput sa se simta rau, iar șoferul…

Programa Istorie Bac 2024 – Teme de studiu pentru Bacalaurerat

16:01, 07.05.2024 - In cadrul examenului de bacalaureat 2023, Istoria are statutul de disciplina obligatorie, fiind sustinuta la proba E. c) in functie de filiera, profil si specializare. Iata programa pentru Istorie la Bac 2024 și materia de studiu pentru aceasta proba scrisa.Programa Istorie Bac 2024Potrivit Ministerului…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Un barbat care vindea o arma de asalt și muniție, prins in flagrant de polițiști in Ilfov

17:45, 20.03.2024 - Vanzarea unei arme a fost intrerupta de polițiști in Ilfov. Oamenii legii au organizat un flagrant dupa ce au primit informații ca un barbat vinde o arma de asalt. Un barbat a fost reținut.

Un barbat a vandut mașina și apoi a spus ca i-a fost furata

20:51, 15.03.2024 - Un barbat de 58 de ani a sunat la Poliția Constanța și a spus ca i-a fost furata autoutilitara parcata pe o strada din oraș. Oamenii legii au aflat ca acesta vanduse vehiculul catre un tanar de 26 de ani, care, la randul sau, l-a instrainat.


Ce parere ai despre aceasta stire?