Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri șocante din viața refugiaților: Bărbații sunt nevoiți să se prostitueze chiar și pentru un sandviș. „Nu avem altă variantă”

Publicat:

Zeci de tineri refugiați din Siria și Afganistan se prostitueaza pentru sume de nimic, ca sa poata supraviețui în Grecia.

Oamenii își vând corpul pentru a face rost de bani. Sunt disperați și au recurs la acest lucru imediat ce au ajuns în Atena, se arata într-o investigație , citata de .

Unii imigranți câștiga pâna la 30 de euro pentru o partida de sex, alții accepta chiar și doi euro, pentru ca le este rușine sa ceara mai mult.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cireșele de import, mai scumpe decat mielul de Paște! Cu cat se vinde kilogramul in piețe: pensionarii sunt revoltați

07:30, 02.05.2024 - Cireșele importate din Spania și Grecia au aparut in mai toate piețele din țara. Deși sunt tentante, oamenii trec neputincioși pe langa tarabe din lipsa banilor. La Ploiești, un kilogram costa și 75 de lei.Reporter: Nu cumparati?Pensionar: Da cum sa nu? La pensia mea, ma duc sa cumpar 5 kg: are sa mi…

(video) Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede din cauza valului de praf saharian

10:21, 24.04.2024 - Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești, fiind considerat unul dintre cele mai grave astfel de episoade care au lovit țara din 2018, au declarat meteorologi citați de The Guardian, transmite digi24.ro.

Persoanele nascute dupa 1965 sunt mai expuse riscului de a face cancer. Studiul face legatura cu stilul de viața modern

13:41, 15.04.2024 - Oamenii de știința au prezentat o noua ipoteza la conferința anuala a Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului: generația nascuta dupa anul 1965 pare sa imbatraneasca mai rapid, la nivel celular, potrivit Realitatea Plus.Cei noua markeri evaluați pentru a calcula varsta biologica a celor aproximativ…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Atena, sufocata de praf si nisip din Sahara, „un amestec extrem de toxic. Oamenii, sfatuiți sa evite „deplasarile inutile”

23:00, 28.03.2024 - Atenienii se sufoca in norii de praf gros aduși din Sahara, impreuna cu vremea neobișnuita de calda, au avertizat joi meteorologii și medicii, potrivit News.ro. „O furtuna tipica de nisip cu o raza de acțiune de 200 de kilometri (aproximativ 120 de mile) transporta intre 20 și 30 de milioane de tone…

Dan Bittman, dezvaluiri surprinzatoare despre desparțirea de Liliana: „Noi, barbații, uitam ca o femeie are nevoie de respect…”

16:41, 10.02.2024 - Ajuns la 61 de ani, Dan Bittman este unul dintre cei mai indragiți artiști din țara noastra. Solistul de la Holograf a avut mereu o viața plina și ocupata cu munca, insa asta a presupus sa iși sacrifice familia de multe ori. Desparțirea de femeia care i-a fost alaturi aproape toata viața a șocat pe…

Romania și China se vor intalni in Grupa Mondiala II a Cupei Davis

18:15, 08.02.2024 - Echipa masculina de tenis a Romaniei va infrunta formatia Chinei in Grupa Mondiala II a Cupei Davis, pe 13-14 sau 14-15 septembrie, pe teren propriu, potrivit tragerii la sorti efectuate joi la Londra.Romania a fost cap de serie numarul unu la tragerea la sorti si va intalni in premiera China, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?