Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei româncei care s-a sinucis la Londra: Ce a spus femeia

Publicat:

a decis sa iși puna capat zilelor aruncandu-se de la zeci de metri inalțime de pe cea mai cunoscuta catedrala din Londra. Era tanara, frumoasa și cu visuri marețe. Viața se pare ca nu a reușit sa ii intoarca bunatatea pe care ea le-o imparțea celor din jur. Cand nimeni nu se aștepta Lidia a ales sa iși puna capat zilelor in locul ei preferat din Londra, catedrala .

Intr-un interviu acordat in direct, prin telefon, in cadrul emisiunii , mama a facut declarații cutremuratoare. Tanara i-a aparut in vis, iar ceea ce i-a spus a cutremurat-o.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Acces Direct. O angajata a Spitalului Obregia, dezvaluiri neștiute despre ultimele momente din viața Victoriei. Unde a vazut-o pe femeie: ”Știu ca...” / VIDEO

18:50, 12.03.2024 - Cazul femeii moarte in curtea Spitalului Obregia continua cu noi informații! O angajata din spital, care locuiește foarte aproape de instituție, ar fi printre ultimele persoane care ar fi vazut-o pe Victoria. Iata ce ar fi facut in ultimele momente ale vieții sale!

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Sotia barbatului ucis la petrecerea de la Padina a fost de fata in momentul atacului cu maceta. Dezvaluiri cutremuratoare

12:55, 12.02.2024 - Pe 11 februarie, in stațiunea Padina a avut loc o altercație, in urma careia un barbat avea sa-și piarda viața. In cursul acestei zile au aparut noi informații, iar conform acestora, sotia barbatului ucis la petrecerea de la Padina a fost de fata in momentul atacului cu maceta.

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?