Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desert de toamnă: Tort de ciocolată umplut cu mere

Publicat:

Ingrediente aluat tort de ciocolata:

180 grame faina
3 linguri pudra de cacao
125 grame unt
5 linguri zahar
Esenta de vanilie
1 lingura apa rece
2 oua

Ingrediente umplutura de mere si scortisoara:

7 mere de marime medie (circa 750 grame)
30 grame unt
1 lingurita scortisoara pisata
50 grame de ciocolata amaruie (1/2 tableta ciocolata)
Zahar, dupa gust

Cititi mai departe si aflati cum se prepara un delicios tort de ciocolata umplut cu mere si scortisoara pe pagina urmatoare!

 …

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Cat polueaza un baton de ciocolata? Daca raportezi la o factura de intreținere, te iei cu mainile de cap

15:21, 01.04.2024 - Un studiu realiaat la Universitatea din Edinburgh in 2019 a estimat ca un baton de ciocolata cu lapte echivaleaza cu 200 de grame de dioxid de carbon, in timp ce  un baton de ciocolata neagra provoaca 300 de grame. Aceasta inseamna ca, in comparație cu o gustare mai sanatoasa, cum ar fi, de exemplu,…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Ciocolata „Ștefan cel Mare”, de azi, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. ”Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul careia ii este dedicata”

14:35, 07.03.2024 - Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea in veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregatit pentru publicul sau o noua surpriza! Ciocolata ȘTEFAN CEL MARE, rețeta creata in colaborare cu partenerul nostru tradițional, PRALIN Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…


Ce parere ai despre aceasta stire?