Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire de senzație în Arad. 650 de monede din argint, găsite de câţiva tineri pe un câmp

Publicat:

La doar cațiva metri pe un camp de la marginea orașului Santana au fost descoperite 650 de monede din argint. Acestea au fost preluate de reprezentanții Primariei, care le-au predat, mai departe, Direcției Județene pentru . Urmeaza ca monedele sa fie evaluate. Monede de argint, gasite pe camp Potrivit primarului din Santana, Daniel Tomuța, […] The post Descoperire de senzație in Arad. 650 de monede din argint, gasite de cativa tineri pe un camp appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Primaria a imparțit bani pentru sportul aradean. UTA și baschetul, cele mai mari sume

07:55, 28.03.2024 - Centrul Municipal de Cultura Arad, instituție aflata in subordinea Primariei, a anunțat rezultatele etapei a doua a selecției de proiecte din cadrul programului „Promovarea Sportului... The post Primaria a imparțit bani pentru sportul aradean. UTA și baschetul, cele mai mari sume appeared first on Special…

Peste 150 de drahme si tetradrahme grecesti din argint, vechi de 2.000 de ani, descoperite la Poiana Cristei de doi cautatori de comori

16:46, 06.03.2024 - Cei doi barbati, din Poiana Cristei, au descoperit saptamana trecuta, cu ajutorul unor detectoare de metale, cele 152 de monede din argint ingropate in pamant in zona unei paduri din satul Podul Lacului, județul Vrancea, și au predat comoara numismatica la primarie. Ulterior, monedele au ajuns la Muzeul…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

Zeci de monede din argint vechi de mii de ani, descoperite de doi tineri din Gorj

07:30, 15.02.2024 - Doi tineri din Gorj au descoperit cu un detector de metale zeci de monede vechi de mii de ani. Monedele sunt argint și au fost gasite in partea de nord a județului Gorj. Cei doi pasionați de cautarile cu detectorul de metale au predat Direcției de Cultura și Muzeului Județean Gorj cele 74 de monede…

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?