Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperă o gamă variată de produse de papetărie și articole școlare creative!

Publicat:

Toamna se numara bobocii! Sezonul estival e aproape de final și, cu mic cu mare, ne pregatim de inceperea școlii și de reluarea activitaților de dupa vacanța. Pentru ca trecerea sa fie mai lina, Sanito.ro iți pune la dispoziție toate articolele esențiale pentru biroul de acasa, indiferent daca e vorba de cel mic sau de parinții care lucreaza de acasa. Birotica și papetaria nu trebuie sa fie plictisitoare, iar in magazine specializate gasești diversitatea de care ai nevoie pentru a organiza un spațiu de lucru eficient și creativ, chiar și pentru un buget mai redus. Iata mai jos cateva articole…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Rețeta de salata de fructe – cum faci un desert sanatos

19:35, 04.02.2024 - Salata de fructe este un desert delicios și racoritor și, in același timp, o sursa minunata de vitamine și minerale. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de salata de fructe, pentru a te bucura de acest desert in orice anotimp.De ce este bine sa consuma fructe și cateFructele nu sunt doar…

Ingrijirea parului in sezonul rece: metode eficiente pentru stralucire și volum

20:45, 02.02.2024 - Sezonul rece aduce cu sine schimbari majore nu doar in garderoba noastra, dar și in rutina de ingrijire a parului . Frigul, vantul și umiditatea scazuta pot avea un impact negativ asupra sanatații și aspectului parului nostru. In acest articol, vom explora impreuna metode eficiente de protecție și ingrijire…


Ce parere ai despre aceasta stire?