Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere arestarea patronului UNTOLD: 'Este fiul unui ofițer SRI și un om cu influență uriașă în mediul politic'

Publicat:

Deputatul USR cere arestarea patronului UNTOLD, Bogdan Buta, in urma anchetei de presa realizate de . Buta este acuzat ca ar fi abuzat sexual doi minori. Ungureanu sufereaza insa ca Buta are protecție și nu va fi arestat.

a corupt doi minori pentru o partida de sex!

Aceasta este o fapta penala de o gravitate extrema! Patronul Untold trebuie arestat urgent!

Jurnalistul Liviu Alexa a documentat impecabil fapta penala odioasa comisa de Bogdan Buta.

In condițiile in care Bogdan Buta este fiul unui ofițer SRI…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioan Balan: ”Astazi este o oportunitate extraordinara sa inscriem in cursa electorala cel mai bun produs politic și administrativ al județului Suceava și anume pe Gheorghe Flutur”

19:16, 18.04.2024 - Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a declarat astazi dupa depunerea candidaturii lui Gheorghe Flutur, la Biroul Electoral Județean, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean ca acesta este ”cel mai bun produs politic și administrativ al județului Suceava” și ca are alaturi de el…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Angelica Fador: Congresul PPE care va fi gazduit de PNL la București este cel mai important eveniment politic european inaintea alegerilor europarlamentare

21:10, 03.03.2024 - Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fador, a apreciat importanța și impactul decisiv al viitorului Congres al Partidului Popular European (PPE) care va avea loc la București in zilele de 6 și 7 martie. Angelica Fador a spus ca evenimentul, gazduit de Partidul Național Liberal, marcheaza o recunoaștere…

Liderii USR cer sa fie controlata averea sefului DNA. Emanuel Ungureanu a depus sesizare la ANI: "Este un bugetar de lux domnul Voineag"

17:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu il reclama pe șeful DNA, Marius Voineag, la Agenția Naționala de Integritate. Parlamentarul susține ca sumele consemnate de Voineag in declarația de avere nu se justifica.


Ce parere ai despre aceasta stire?