Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DE PIATRĂ! MICKEY ROURKE a revenit în RINGUL de BOX și l-a dat GATA pe RIVALUL cu 30 de ANI mai TÂNĂR!

Publicat:

Actorul american , in varsta de 62 de ani, l-a infruntat, la Moscova, pe sportivul , de 29 de ani, pe care l-a invins dupa numai doua runde.

a revenit in ringul de box vineri seara, in cadrul unui meci demonstrativ, anunța Mediafax.

Starul american l-a trimis la podea pe de doua ori, inainte ca meciul sa fie oprit si actorul sa fie declarat invingator.

Meciul de vineri a fost prima partida de box a lui dupa peste 20 de ani de la momentul in care acesta a decis sa renunte la acest sport si sa se concentreze…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat o arma spațiala pe orbita joasa a Pamantului

10:51, 22.05.2024 - Statele Unite au ajuns la concluzia, in urma unor evaluari, ca Rusia a lansat saptamana trecuta ceea ce este probabil o arma spatiala, care se afla acum pe aceeasi orbita cu un satelit guvernamental american, a declarat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder, citat de…

Starul francez Kylian Mbappe rateaza meciul cu Nice

13:06, 15.05.2024 - Fotbalistul Kylian Mbappe, care se confrunta cu o problema la muschii ischiogambieri de la piciorul stang, nu a fost inclus in lotul echipei PSG pentru deplasarea la Nisa, de miercuri, meci contand etapa a 32-a din Ligue 1.

Un cetatean american a fost retinut la Moscova pe motiv ca i-ar fi injurat pe politisti

10:45, 14.05.2024 - Un cetatean american a fost retinut pentru 10 zile de un tribunal rus pentru ca ar fi utilizat un limbaj obscen in timpul unei perchezitii efectuate de politie in apartamentul sau, a relatat marti ziarul rus Kommersant.

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia. MAE rus: "Nu are legatura cu spionajul sau cu politica"

11:00, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia

10:50, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Propagandistul american Tucker Carlson il ridica in slavi pe Dughin. Interviu cu „creierul lui Putin”, la Moscova

15:00, 30.04.2024 - Propagandistul american Tucker Carlson a publicat un interviu cu filosoful rus Aleksandr Dughin, care este considerat ideologul „lumii ruse” și al dictatorului Vladimir Putin. Dughin este cunoscut pentru ideile sale radicale, discursul antisemit și xenofob, și indemnurile la genocid in Ucraina.

O instanta din Moscova prelungeste pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich

15:10, 26.03.2024 - Tribunalul municipal din Moscova a prelungit marti pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj impotriva Rusiei, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

(video) Pavaloi a revenit in conducere la Educație, dupa demiterea scandaloasa. Ceban: Dupa atata publicitate, trebuie sa duca o sampanie cuiva

14:25, 10.03.2024 - Andrei Pavaloi a revenit in conducerea Direcției Educației a municipiului Chișinau, dupa demiterea scandaloasa. Acesta a fost numit șef-adjunct al instituției, in baza unui concurs. Declarațiile au fost facute de primarul general, Ion Ceban, la eminisunea UNInterviu pentru UNIMEDIA.


Ce parere ai despre aceasta stire?