Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu este bine să luăm medicamente cu suc de grepfrut. Sfatul medicului Mihaela Bilic

Publicat:

Medicii recomanda luarea medicamentelor sub forma de tablete sau pulbere impreuna cu o cantitate mare de lichid. Insa de cele mai multe ori suntem tentati sa bem pastilele impreuna cu sucuri de fructe sau chiar acidulate. Medicul nutritionist ne avertizeaza sa nu luam medicamente cu suc de grepfrut.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum poate fi reimprospatat cozonacul vechi „prin prajit”. Mihaela Bilic: „Se caramelizeaza și e bun tare!” VIDEO

13:25, 18.05.2024 - Cunoscutul nutriționist Mihaela Bilic dezvaluie intr-o filmare publicata pe pagina sa de Facebook ce putem face pentru a reimprospata cozonacul vechi. „Sfatul meu este sa-l bagați in prajitorul de paine”, susține aceasta.

Tuse convulsiva in Europa. Recomandarile medicului Simin Aysel Florescu

07:05, 10.05.2024 - Tarile europene au raportat o creștere considerabila a cazurilor de tuse convulsiva in 2023 si in primele trei luni din 2024, numarul cazurilor identificate fiind de zece ori mai mare comparativ cu fiecare dintre cei doi ani anteriori, transmite Reuters. In total, intre ianuarie 2023 si aprilie 2024,…

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Ce i-a transmis Cirstoiu lui Rareș Bogdan dupa ce europarlamentarul a fost ironic la adresa medicului

16:20, 20.03.2024 - Catalin Cirstoiu a transmis sageți catre Rareș Bogdan dupa ce europarlamentarul l-a ironizat inainte de a fi prezentat drept candidatul oficial al coaliției PSD -PNL la Primaria Generala a Capitalei.

Ce sa pui in cratița pentru a scapa de excesul de sare, de fapt. Dureaza cateva minute, sfatul vital al Mihaelei Bilic

11:46, 18.03.2024 - Nu mai este niciun secret ca, daca este consumata in cantitați prea mari, devine unul dintre marii inamici ai sanatații organismului uman. Pentru a ne asigura ca ne bucuram doar de beneficiile sale, trebuie sa aplicam un truc simplu dezvaluit de medicul Mihaela Bilic. Afla, din randurile de mai jos,…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Praf saharian deasupra Romaniei, pana vineri seara. Ce este și ce recomanda medicii

21:00, 29.02.2024 - Praf saharian deasupra Romaniei, pana vineri seara. Ce este și ce recomanda medicii O masa de aer incarcata cu praf saharian se va afla deasupra Romaniei pana vineri seara, ceea ce ar putea determina cresteri ale valorilor pulberilor in suspensie PM10 si PM2.5, a anuntat joi Agentia Nationala pentru…

Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile

12:25, 26.02.2024 -   Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?