Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă Belarusul cade, următoarea va fi Rusia, avertizează Lukaşenko într-un interviu pentru media ruse

Publicat:

Presedintele belarus a declarat marti ca daca regimul sau cade, Rusia va urma, dupa o luna de proteste fara precedent impotriva realegerii sale despre care el spune ca sunt sustinute de Occident, relateaza AFP.

"Stiti la ce concluzie am ajuns cu establishment-ul si autoritatile ruse? cade, urmatoarea va fi Rusia", a dat asigurari , citat de agentiile ruse dupa un interviu acordat mai multor media din aceasta tara.

El a apreciat ca "daca Lukasenko se prabuseste, tot sistemul se va prabusi, urmat de tot Belarusul".

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia este pregatita sa lanseze o ofensiva asupra unei țari NATO, avertizeaza Polonia. Ce state sunt vizate de Putin

17:40, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin este deja pregatit pentru o mica operațiune impotriva statelor de frontiera ale NATO din nord-estul Europei, avertizeaza șeful contraspionajului militar polonez.

„Asta va fi apocalipsa”. Lukasenko avertizeaza ce poate urma daca Rusia va fi fortata prea mult

19:00, 25.04.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a avertizat cu privire la o apocalipsa nucleara daca Rusia va continua sa fie presata de Occident, intr-un discurs rostit joi la Minsk si preluat de presa belarusa, potrivit DPA, scrie observatornews.ro .

Zelenski avertizeaza ca Rusia iși va intensifica atacurile. „Nebunia Kremlinului este nemasurata”

11:25, 16.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat luni seara, in discursul sau zilnic adresat natiunii, ca are informatii de la serviciile sale de secrete potrivit carora Rusia va incerca sa-si intensifice atacurile si actiunile ofensive pe front in urmatoarele saptamani si luni.

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.

Kremlinul spune ca Putin nu a amenintat cu folosirea armelor nucleare. Declarațiile, „scoase din context” de SUA

16:50, 14.03.2024 - Comentariile facute de Vladimir Putin despre armele nucleare, intr-un interviu acordat miercuri presei ruse, nu constituie o amenintare cu folosirea acestora, a declarat joi Kremlinul, care a acuzat SUA ca au scos „in mod deliberat” din context afirmatiile presedintelui rus, relateaza Reuters.Putin…

Teritoriul din Ucraina, revendicat de Rusia, ar fi aprobat și de Occident. Ce a anunțat președintele Lukașenko

09:35, 26.02.2024 - Razboiul din Ucraina continua, chiar și la 3 ani de la izbucnirea lui. Vladimir Putin nu da semne ca se va retrage prea curand de pe front și pune in aplicare tot felul de tactici, prin care caștiga zone importante. In acest context, președintele Lukașenko a facut acum un anunț alarmant, referitor la…

Dictatorul din Belarus avertizeaza ca va izbucni cel de-Al Treilea Razboi Mondial. „Ingrijorarile sunt justificate”

17:10, 20.02.2024 - Președintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat, marți, in cadrul unei intalniri cu oficiali de top din domeniul securitații naționale, ca ingrijorarile legate de o posibila declanșare a celui de-Al Treilea Razboi Mondial sunt justificate, pentru ca forța militara a devenit principalul instrument…


Ce parere ai despre aceasta stire?