Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum trebuie să faci mămăliga pentru a nu avea cocoloaşe. Trucul la care apelează bucătarii la restaurant

Publicat:

1. Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece.2. Sfecla pentru salata isi pastreaza vie culoarea rosie daca inainte de a o pune la fiert o spalati bine in apa cat mai fierbinte.3. Icrele de heringi se desareaza usor daca sunt puse in lapte sau apa rece, intr-un tifon impaturit in doua. Se tin o ora, dupa care se storc si se prepara cu untdelemn.4. Cand scoateti icrele dintr-un peste, fiti atenti sa nu se rupa si fierea, care le va face amare.5. Musacaua, budinca si pilaful se reincalzesc numai pe baie de aburi.6. Galustele de gris vor avea o…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum iși menține Laura Cosoi silueta in timpul sarcinii. Trucul secret la care apeleaza: „Am invațat rețeta”

13:40, 20.04.2024 - Laura Cosoi este insarcinata in 8 luni și arata spectaculos, iar multe femei au dorit sa afle cum se menține aceasta in timpul sarcinii. Actrița a dezvaluit care este trucul secret la care apeleaza pentru nu avea mari probleme cu greutatea.Laura Cosoi a vorbit despre aceasta perioada speciala din viața…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

De ce ti se ia meniul din fata imediat, la restaurant. Trucul la care sa fii atent de acum

00:10, 30.03.2024 - Este deja o practica veche, un detaliu cu care ne-am obișnuit atat de mult incat abia il mai conștientizam, dar cați dintre noi știu de ce ti se ia meniul din fata imediat, la restaurant, de fapt? Ar fi vorba despre un truc la care apeleaza ospatarii. Gesturi pe care nici nu le mai conștientizam […]…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…

Cum faci celebra salata de sfecla roșie OLENKA. Secretul pe care multe gospodine nu-l știu

17:45, 30.01.2024 - Aceasta rețeta este perfecta pentru conservarea sfeclii pentru iarna, transformand-o intr-un deliciu culinar ce poate fi savurat in orice moment.Ingrediente: -sfecla roșie: 4 kg- morcov, ceapa și ardei dulce: 500 g fiecare- roșii: 1,5 kg- usturoi: 200 g- ulei rafinat de floarea soarelui: 500 ml- oțet…


Ce parere ai despre aceasta stire?