Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară cea mai aromată dulceaţă de caise. Reţeta celebrei Sanda Marin

Publicat:

Gospodinele pregatesc in aceasta perioada borcanele cu dulceata care vor umple camarile la toamna. Va propunem aici o reteta a , celebra autoare de carti de bucate, cu care sigur nu veti da gres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu vanilie și nuca. Este ideala pentru masa de Paște

18:15, 04.05.2024 - Masa de Paște are rolul de a uni familia și prietenii intr-un moment special. Gospodinele pregatesc cele mai delicioase preparate pe care sa le imparta cu cei apropiați, iar rețeta de mai jos este ideala pentru a fi servita ca desert.

Rețeta speciala de sarmale a Nadiei Comaneci: „Așa am invațat de la mama!” Cum le prepara și ce secret are

15:56, 03.05.2024 - Nadia Comaneci a dezvaluit care e rețeta ei speciala de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regasesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se lauda ca toate sunt inspirate din invațaturile mamei sale.

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

Rețeta de pasca a Sandei Marin. Pasca tradiționala de pe vremea bunicilor

19:06, 30.04.2024 - Paștele se apropie cu pași repezi, iar daca vreți sa va bucurați de un preparat tradițional delicios, atunci pregatiți rețeta de pasca a Sandei Marin. Este o pasca tradiționala de pe vremea bunicilor. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta originala de salata Caesar a lui Joseph Hadad. Cum se prepara, de fapt. Greșeala pe care sa nu o mai faci de acum inainte / VIDEO

11:05, 18.02.2024 - Fara indoiala, salata Caesar este una dintre cele mai celebre salate din lume. Deși o mulțime de persoane o prepara destul de des, puțini știu, de fapt, care este rețeta originala. Iata ce sfaturi a oferit celebrul chef Joseph Hadad.


Ce parere ai despre aceasta stire?