Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Daniela Crudu la zece zile după ce a născut. Cât de repede s-a refăcut bruneta după a doua sarcină

Publicat:

și-a etalat formele pe rețelele de socializare, iar urmaritorii au ramas surprinși de cat de bine s-a refacut dupa a doua sarcina. Iata cum arata fosta asistenta TV la zece zile dupa ce a nascut al doilea copil!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Baniciu, primele declarații dupa ce a devenit bunic: „Nu știi daca se naște perfect, i-am zis sa se uite bine la el”

15:21, 05.06.2024 - Mircea Baniciu a facut primele declarații dupa ce fiica lui, Ana, a nascut un baiețel perfect sanatos. Artistul și-a vazut nepotul in poze pentru ca nu va putea merge in vizita la spital.Mircea Baniciu traiește momente de bucurie intensa, dupa ce fiica sa, Ana Baniciu, a devenit mama pentru prima oara.…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.


Ce parere ai despre aceasta stire?