Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară acasă caramele de ciocolată. Desertul delicios, gătit după reţeta Sandei Marin

Publicat:

Reteta de caramele de ciocolata preparate acasa este perfecta pentru iubitorii de deserturi ciocolatoase. Va propunem aici o reteta din celebra carte de bucate a cu care sigur nu veti da gres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de trufe de ciocolata alba cu ghimbir. Un dulce delicios pentru cei dragi

19:35, 04.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele deserturi și vrei sa incerci ceva nou, atunci gatește trufele de ciocolata alba cu ghimbir. Este un dulce delicios pentru cei dargi. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?