Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se activează corect drojdia, de fapt. Trucul secret care garantează un aluat mega-pufos

Publicat:

Rahat, stafide, branza pentru pasca, verdețuri pentru miel, oua și peste tot faina. E haos in bucatariile gospodinelor astazi. Fiecare se intrece pe sine pentru a scoate preparate care mai de care pentru aceste sarbatori pascale și in special pentru a fi laudate de oaspeți. Provocarea suprema este sa scape de gustul de drojdie din […] The post Cum se activeaza corect drojdia, de fapt. Trucul secret care garanteaza un aluat mega-pufos appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

14:10, 30.04.2024 - Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai…

Cum se pune corect hartia igienica in suport? Trucul care te ajuta sa faci economie

16:20, 22.04.2024 - Pana la urma, alegerea depinde de preferințele personale. Iata cele doua variante:1. Cu partea de care tragi in spate: Unele persoane prefera sa așeze hartia igienica cu partea de care tragi in spate. Argumentul pentru aceasta metoda este ca astfel se reduce riscul de a rula prea multa hartie accidental.2.…

Cozonac de post ca la bunica acasa. Ce sa adaugi in aluat ca sa iasa pufos și un gust special  

13:45, 09.04.2024 - Daca vrei sa faci cozonac de post ca la bunica acasa, aceasta rețeta este perfecta pentru momentele in care vrei ceva dulce, dar ții post. In plus, poți face acest cozonac pentru pachetele pe care sa le dai de pomana in timpul postului. Acest cozonac este foarte pufos și are un gust special. Rețeta…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

‘Liviu Varciu m-a cerut in casatorie, dar s-a insurat cu cea mai buna prietena’. A rupt tacerea in fața lui Catalin Maruța

18:30, 05.04.2024 - Provocarea sosurilor iuți a scos la lumina un „secret” pastrat timp de aproape doua decenii. Frumoasa blonda a dezvaluit ca Liviu Varciu a cerut-o in casatorie. Refuzat de vedeta, cateva luni mai tarziu se casatorea cu cea mai buna prietena a ei. Marturisirea l-a lasat fara cuvinte de Catalin Maruța.…

Ai spalat baia greșit toata viața. Cum se folosește corect peria de toaleta, trucul e genial

12:15, 28.03.2024 - Ai spalat baia greșit toata viața. Cum se folosește corect peria de toaleta, trucul e genial Scopul pentru care a fost conceputa peria de toaleta Mica perie de toaleta și suportul ei decorativ și totodata funcțional nu sunt folosite decat foarte rar in mod corect. Acest instrument este utilizat pentru…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…


Ce parere ai despre aceasta stire?