Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum să iasă delicioasă, micul secret după ce stingi focul

Publicat:
Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum să iasă delicioasă, micul secret după ce stingi focul

Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui dintre cele mai cautate rețete […] The post Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se taie corect busuiocul din gradina. Trucul secret care iți dubleaza recolta in cel mai scurt timp

09:05, 09.05.2024 - Nu este nimic mai satisfacator decat sa crești busuioc in curtea ta, dar puțini sunt cei care știu cum se taie corect busuiocul din gradina. Dar, gradinarii experți spun ca exista un truc secret care iți dubleaza recolta in cel mai scurt timp. Motive pentru care vei dori sa ai busuioc in gradina Daca…

Pasca cu branza dulce și stafide. Trucul care o face gustoasa și pufoasa

11:30, 05.05.2024 - Pasca cu branza dulce și stafide, un desert delicios nelipsit de pe masa de Paște. Acest preparat tradițional atat de indragit de romani este pregatit an de an in toate casele. Pasca se prepara de regula din aluat obișnuit de cozonac, cu diverse umpluturi dulci și aromatizata dupa gust. Procesul nu…

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Incendiu puternic in Mogosoaia. Pompierii intervin cu 8 autospeciale, de la ce ar fi pornit focul

20:50, 02.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in Mogosoaia, joi seara, 2 mai, la o hala de depozitare situata pe strada Poieni. In acest moment, pompierii intervin cu 8 autospeciale la fața locului, Incendiu puternic in Mogosoaia Incendiu masiv in Joia Mare, inainte de Paște! Pompierii intervin cu opt autospeciale,…

Cu ce sa inlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lauda pentru rețeta asta delicioasa

09:51, 30.04.2024 - Daca iți dorești sa iți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merita sa incerci aceasta rețeta. Afla, din randurile de mai jos, cu ce poți sa inlocuiești friptura de miel la masa de Paște. Leguma nebanuita pe care o poți transforma in vedeta mesei de Pește Cand spunem masa…

Cate oua se pun la drobul de pui. Trucul lui Horia Varlan pentru o rețeta ca la bunica acasa

22:25, 29.04.2024 - Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paște. Este una dintre vedetele acestei sarbatori, pe care majoritatea gospodinelor il pregatesc. Daca vrei sa iasa exact ca la carte, afla cate oua se pun exact in compoziție. Doar așa va ieși inchegat și se va taia perfect. Cate oua…

Ce sa adaugi la final in ciorba de miel ca sa fie și mai buna. Marele secret al gospodinelor din Moldova

11:50, 25.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele din toate regiunile țarii deja se pregatesc pentru masa de Paște. Vedeta este ciorba de miel, dar rețeta difera in funcție de zone. Bucataresele din Moldova au un secret atunci cand o pregatesc. Ce adauga la finalul ei ca sa iasa mai buna?…

De asta ies ficațeii amari, seci și uscați! Fa asta inainte sa stingi focul și ne vei mulțumi. Cum ii transformi intr-un deliciu

17:50, 28.03.2024 - Bucataria romaneasca are in componența rețete absolut delicioase, dar anumite trucuri culinare nu le vom gasi niciodata in vreo carte de bucate. Spre exemplu cand gatim ficaței! De cele mai multe ori, aceștia ies amari, seci și uscați, iar puține gospodine știu cum sa procedeze ca aceștia sa fie delicioși…


Ce parere ai despre aceasta stire?