Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au devenit doi tineri miliardari la doar 23 de ani. Ideea genială de business

Publicat:

si in varsta de 23 si, repectiv, 22 de ani sunt fondatorii . – o companie de fintech care este in prezent cotata la 2,6 miliarde de dolari si care are o poveste neobisnuita.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine sunt cei doi tineri stropiți cu acid de baterie ieri, in Calarași. Unul dintre ei se afla in stare critica / FOTO

14:10, 06.06.2024 - Apar noi informații in cazul celor doua persoane stropite cu acid de baterie in timp ce se aflau intr-un autoturism, in Calarași. Este vorba despre o tanara in varsta de 29 de ani si iubitul ei, de 24 de ani. Cel din urma se afla in stare critica.

“Tineri debutanți in arte și comunicare”: excelența in domeniul artei și jurnalismului

10:05, 03.06.2024 - Asociația Culturala a Festivalurilor și Conferințelor din Transilvania a derulat, recent, in parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și Primaria Municipiului Reghin, proiectul „Tineri debutanți in arte și comunicare", ale carui obiective principale au fost promovarea și premierea excelența in domeniul…

Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți

09:30, 01.06.2024 - Trei tineri romani au disparut intr-un rau, ieri, intr-o regiune din nordul Italiei, și inca nu au fost gasiți. Autoritațile cred ca voiau sa faca... The post Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doi tineri romani, morți intr-un accident cumplit in Ungaria. Aveau doar 20 de ani / FOTO

14:16, 28.05.2024 - Un accident cumplit s-a petrecut pe autostrada 54 din Ungaria, intre localitațile Bocsa și Kecskemet. Doi tineri romani și-au pierdut viața in devastatorul incident rutier. Cele doua persoane aveau varsta de doar 20 de ani. Iata cum s-a produs accidentul!

Apel catre tineri, pentru viitorul Bacaului

07:11, 23.05.2024 - Dragi tineri bacauani, va știu, va cunosc, va admir! Sunteți liberi, lucizi și determinați sa luptați pentru visurile voastre. Ați plecat sau vreți sa plecați la studii sau la munca in strainatate. Ori in alte orașe. Pentru ca vreți mai mult pentru viitorul vostru, decat v-a oferit orașul Bacau, pana…

Cum sa vopsești ouale de Paște cu ceara. Ideea geniala pe care ar trebui sa o incerci și tu

23:00, 01.05.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune cum sa vopsești ouale de Paște cu ceara. Este o idee geniala și ar trebui sa o incerci și tu neaparat. Iata cum trebuie sa procedezi! Noi iți vom spune totul pas cu pas.

Gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook investesc in fotbal

10:35, 13.04.2024 - Cameron si Tyler Winklevoss, gemenii miliardari cunoscuti pentru ca l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pentru ca le-ar fi furat ideea pentru Facebook, investesc milioane de dolari intr-un mic club de fotbal englez, transmite CNBC.

Mate pentru toți… Ideea geniala a unui candidat la primaria Micești

14:06, 03.04.2024 - Mate pentru toți. Se poate și așa! Pe langa orele de la școala, copiii de clasa a VIII-a din Micești sunt ajutați in ședințe de pregatire gratuite sa iși imbunatațeasca situația la matematica. Ideea și sprijinul vine din partea lui Traian Cristian Pacioianu, candidatul AUR la primaria Micești, cel care…


Ce parere ai despre aceasta stire?