Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au ajuns corporațiile mai rău ca statul? Cum a ajuns Google să vorbească mai lemnos ca un baron județean?

Publicat:

Ultimele evenimente arata ca disprețul celor puternici distruge, inainte de orice, speranța. „Anii de speranța s-au terminat. Macar sa ne traim decent anii de agonie”, scrie .Poate ați urmarit diverse scandaluri cu marile corporații, dar și cu mari patroni romani și poate va intrebați, mai ales daca aveți peste vreo 35 de ani, cum de o generație intreaga a putut sa urasca statul atat de mult și totuși acesta sa devina mai transparent decat cele mai iubite corporații.Generațiile de peste 35 de ani au trait in cultul corporației și in mitologia antreprenorului. E timpul sa se trezeasca. Viitorul

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua axa a investițiilor strategice construita de premierul Marcel Ciolacu

18:10, 23.04.2024 - Diplomația economica ocupa un loc important in agenda premierului Marcel Ciolacu. De la preluarea mandatului de prim-ministru majoritatea vizitelor sale oficiale și a intrevederilor bilaterale programate s-au axat mai ales pe componenta atragerii de investiții straine majore in Romania. Am avut anul…

Ministrul Ivan, despre TikTok: Haideți sa nu trecem in extrema de a inchide o anumita platforma / Statul va raporta direct la Meta, Google și TikTok ce „conținut denigrator” sa fie dat jos in zeci de minute

18:35, 27.03.2024 - Ministrul Digitalizarii (PSD), Bogdan Ivan, respinge ideea inchiderii TikTok, lansata de colegul sau de partid Lucian Romașcanu. „Haideți sa nu trecem intr-o extrema, cea de a inchide o anumita platforma. Trebuie sa avem reguli clare pentru toate platformele, pentru conținutul urcat pe platforme indiferent…

REPORTAJ Cum vad viitorul oamenii din Roșia Montana: „UNESCO este un lucru foarte pozitiv, dar se poate face și minerit”

07:00, 15.03.2024 - Roșia Montana a reveni in actualitate dupa recenta decizie a tribunalului arbitral de pe langa Banca Mondiala, care a respins pretențiile financiare in valoare de 6,7 miliarde de dolari ale companiei Gabriel Resources. Canadienii au inițiat in micuța localitate din Munții Apuseni un proiect minier uriaș,…

Care este viitorul comunei Roșia Montana, dupa ce statul roman a caștigat definitiv procesul cu Gabriel Resources

21:51, 09.03.2024 - Care este viitorul comunei Roșia Montana, dupa ce statul roman a caștigat definitiv procesul cu Gabriel Resources Care este viitorul comunei Roșia Montana, dupa ce statul roman a caștigat definitiv procesul cu Gabriel Resources Viceprimarul comunei Rosia Montana, Vasile Morariu, a declarat pentru AGERPRES,…

OpenAI vs Elon Musk. Compania a publicat email-uri ale miliardarului in care cerea „control complet”

11:55, 06.03.2024 - OpenAI a raspuns public la acuzațiile lui Elon Musk, dorind, se pare, sa ilustreze ipocrizia miliardarului in momentele in care acesta se afla printre susținatorii companiei. Astfel, compania a publicat o serie de email-uri vechi ale lui Musk, in care CEO-ul SpaceX și Tesla incuraja startup-ul sa adune…

Ministrul Mediului, Mircea Fechet: ”Viața omului trebuie protejata in fiecare zi”

21:10, 20.02.2024 - Viața omului este cea mai importanta. O gospodarie stricata de urși se repara, o culta distrusa de urși poate fi despagubita, dar viața omului nu poate fi masurata și nici redata, daca a fost curmata de un animal salbatic. La Dialogurile Puterii, ministrul Mediului, Mircea Fechet, ne spunea ca, ministru…

Iar cade guvernul

09:35, 15.02.2024 - Marcel Ciolacu incepe sa fie o poveste zilnica. Ceva banal, cu care te obișnuiești, o știre pe care n-o mai citești, o veste proasta pe care n-o mai crezi, o gura de oxigen care nu-i adevarata. El seamana cu țața care iese dimineața la poarta și anunța ceva și pe care oamenii n-o mai baga in seama nici…

Motorul dezvoltarii

20:36, 10.02.2024 - In perioada Razboiului Rece, economia Europei organizate intr-o piața comuna reprezenta 25 la suta din totalul economiei mondiale. Azi, mai reprezinta doar 12 la suta din schimburile comerciale globale. Daca nu ar suna cinic, am putea spune ca diferența a fost data de dispariția industriilor de razboi.…


Ce parere ai despre aceasta stire?