Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Cătălin Dumitrescu, polițistul ispită de la Insula Iubirii, fără haine. Imaginile sunt uluitoare

Publicat:

Sezonul 6 de la incepe luni, 2 mai, de la 20:30 la Antena 1, iar fanii celui mai fierbinte reality-show sunt nerabdatori sa vada daca vor cadea sau nu in tentație cele cinci cupluri ale emisiunii. Cum arata , singurul polițist dintre ispitele masculine de pe . Cine este , […] The post Cum arata , polițistul ispita de la , fara haine. Imaginile sunt uluitoare appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat sa iși ia ramas bun de la ea

14:05, 18.05.2024 - Natalia a parasit competiția Mireasa in Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit sa scape de cursa de eliminare, insa s-a clasat pe ultimul loc, așa ca a parasit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Chefi la cutie, sezonul 13, a ajuns la final. Cine va fi caștigatorul?

21:35, 15.05.2024 - Chefi la cutite isi desemneaza castigatorul in aceasta seara la Antena 1. Primul sezon cu noii chefi Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner si Stefan Popescu se apropie de finala celui de-al 13-lea sezon, potrivit paginademedia.ro.

Sezonul 20 Te cunosc de undeva!, la un pas sa ȋși desemneze finaliștii: „Chiar trebuia sa ne mai dea un pumn la final?”

12:55, 09.05.2024 - Dupa un sezon plin de momente electrizante, cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! aduce sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, o gala cu totul și cu totul speciala, ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști.

Cine e Mario Madalin Dumitru, tanarul care a luat cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Tanarul se afla in domeniul culinar de 15 ani / FOTO

08:25, 02.04.2024 - In urma cu o seara, un concurent i-a dat pe spate pe jurații din sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Dupa ce a gatit pentru cei patru chefi bucatari ai show-ului culinar de la Antena 1, tanarul a primit cuțitul de aur chiar din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cine este Mario Madalin Dumitru…

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Vlad de la Mireasa, sezonul 7, surpriza emoționanta de ziua de naștere a soției sale, Catalina. Ce declarație i-a facut fostul concurent tinerei: „Te prețuiesc” / FOTO

21:05, 26.02.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". Astazi, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere. Tanara a implinit frumoasa varsta de 24 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Vlad!


Ce parere ai despre aceasta stire?