Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouă persoane, arestate în Polonia, sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei

Publicat:
Nouă persoane, arestate în Polonia, sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei

Noua persoane au fost arestate in Polonia sub acuzația de sabotaj la comanda Rusiei. Anunțul a fost facut de premierul polonez . In paralel, polonezii investesc sume suplimentare in serviciile secrete.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia a arestat trei persoane care ar fi provocat mai multe incendii in regiuni din țara la ordinul Rusiei

20:35, 29.05.2024 - Polonia a arestat mai multe persoane suspectate ca au incendiat cladiri in regiuni din toata țara, acte teroriste care ar fi fost comise in sprijinul regimului de la Kremlin. Serviciile de securitate de la Varșovia a anunțat, miercuri, arestarea a trei suspecți.

Furie la Moscova dupa o decizie a Poloniei

20:05, 27.05.2024 - Polonia va limita deplasarile diplomatilor rusi pe teritoriul sau, restrictii motivate de guvernul de la Varsovia prin „razboiul hibrid” desfasurat de Rusia contra UE, relateaza agentiile internationale de presa. „Anunt o decizie a Poloniei referitoare la implicarea statului rus in razboiul hibrid impotriva…

Polonia sub presiunea serviciilor rusești: Au fost arestate noua persoane in legatura cu acte de sabotaj

12:01, 21.05.2024 - Polonia a arestat noua persoane in legatura cu acte de sabotaj comise in tara la ordinul serviciilor rusesti, a anuntat luni seara premierul Donald Tusk, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Donald Tusk anunța ca noua persoane acuzate de acte de sabotaj la comanda lui Putin au fost arestate

09:41, 21.05.2024 - Prim-ministrul polonez Donald Tusk a anunțat, luni, ca noua persoane au fost arestate recent in Polonia suspectate de acte de sabotaj in folosul serviciilor de informatii ruse, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Polonia investește 2,3 miliarde de euro pentru a-și securiza frontierele cu Rusia și Belarus. In ce consta proiectul „Scutul estic”

15:01, 18.05.2024 - Prim-ministrul Donald Tusk, anunțat, sambata, ca Polonia va investi peste 2 miliarde de euro in securizarea frontierei sale estice, care este de asemenea frontiera Uniunii Europene in fata unor potentiali dusmani, informeaza AFP, citata de Agerpres.„Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloti",…

Țara NATO care baga 2 miliarde de euro in securizarea granițelor sale cu Rusia

14:55, 18.05.2024 - Polonia va investi peste 2 miliarde de euro in securizarea si intarirea frontierei sale estice, care este de asemenea frontiera Uniunii Europene in fata unor potentiali dusmani, a declarat sambata prim-ministrul Donald Tusk, informeaza AFP."Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloti", adica circa…

"Scutul estic" al Poloniei. Varșovia se teme ca ar putea deveni urmatoarea ținta a Rusiei și intarește 400 de km de frontiera

14:36, 18.05.2024 - Polonia va investi peste 2 miliarde de euro in securizarea si intarirea frontierei sale estice, care este de asemenea frontiera Uniunii Europene in fata unor potentiali dusmani, a declarat sambata prim-ministrul Donald Tusk.

Polonia iși dezvolta serviciile de informații. Donald Tusk anunța investiții, pe fondul amenințarilor Rusiei

17:46, 14.05.2024 - Donald Tusk anunța ca va aloca 100 de milioane de zloti, din rezerva prim-ministrului, pentru dezvoltarea serviciilor de informatii poloneze. Premierul a avertizat in legatura cu amenintarea in crestere din partea Rusiei, pe masura ce se apropie data alegerilor europene.


Ce parere ai despre aceasta stire?