Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ea a inselat-o pe Selena in urma cu 2 ani? Justin Bieber, din nou alaturi de bruneta pe care vedeta Disney nu vrea sa o mai vada

Publicat:

Dintr-un motiv inca necunoscut noua, si-a petrecut ultimele zile in Cannes, chiar daca nu joaca in vreun film care urmeaza sa fie lansat acolo.

VEZI IMAGINILE AICI.

El a participat insa la cateva petreceri cu staif si a fost surprins de paparazzi alaturi de domnisoare atragatoare, printre care si , modelul Victoria's Secret despre care s-a spus in urma cu doi ani ca ar fi cauzat prima cearta serioasa intre el si Selena.

Justin si Barbara s-au cunoscut la show-ul anual Victoria's Secret din 2012, cand tanarul a fost invitat sa sustina un recital.…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Monica Tatoiu a descoperit ca are un frate secret, in urma cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am gasit...”

01:26, 15.05.2024 - Monica Tatoiu, una dintre cele mai indragite vedete din Romania a facut dezvaluiri neașteptate. Femeia de afaceri marturisește cum a aflat de un frate vitreg, in urma cu un an, atunci cand se afla in Statele Unite ale Americii. Care a fost reacția sa cand a auzit vestea!

Romanii au bagat vrajba-n naționala Ungariei » Vedeta naționalei l-a facut praf pe selecționer: „E un clovn!”

15:00, 02.05.2024 - Naționala Romaniei a trecut miercuri de Ungaria, liderul grupei, scor 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), in al treilea meci de la Campionatul Mondial de hochei masculin, Divizia I, Grupa A, care are loc la Bolzano in Italia. In tabara maghiara s-a iscat un veritabil conflict. Ungaria pornea mare favorita in fața…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Femeia care l-a inșelat pe Gica Hagi a fost prinsa cu minciuna. O vedeta din Romania a fugit de la hotelul Regelui fara sa plateasca!

20:20, 22.03.2024 - Una dintre cele mai influente persoane din Romania, fosta soție de fotbalist, i-a dat o țeapa de zile mari lui Gica Hagi. Aceasta a mers la hotelul “Regelui”, insa “a uitat” sa plateasca sejurul. Conflictul s-a mutat in cele din urma in instanța și s-a și finalizat!Vezi aici cu cați bani a…

NBA - San Antonio Spurs si vedeta Victor Wembanyama vor disputa un meci la Paris

13:51, 19.03.2024 - Baschetbalistul francez Victor Wembanyama, tanara vedeta a NBA, si antrenorul sau, Gregg Popovich, au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca echipa San Antonio Spurs va sustine cel putin un meci la Paris in sezonul viitor, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Dupa victoria lui Spurs in fata…

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?