Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasă. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

Publicat:

a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran nu mai vrea sa iși faca relație! Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul cu Alex Dobrescu / VIDEO

23:20, 17.04.2024 - Cristina Cioran nu vrea sa iși faca o relație, dupa povestea pe care a trait-o alaturi de Alex Dobrescu, tatal fetiței sale. Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul pe care l-a avut cu fostul ei partener. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, adevarul despre averea lasata de mama lui Alex Dobrescu. Ce relație a avut barbatul cu cea care i-a dat viața: „Eu l-am adunat de pe jos” / VIDEO

23:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran spune adevarul despre presupusa avere pe care Alex Dobrescu ar fi primit-o de la mama lui. Vedeta a oferit mai multe declarații importante și cu privire la relație dintre fostul iubit și mama sa, iar problemele de sanatate ale femeii i-au modelat intreaga viața.

Xtra Night Show. Nikolas Sax lamurește situația! Cum se ințelege artistul cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o: „Un scandal...”

07:35, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Nikolas Sax a lamurit situația! Artistul a vorbit despre scandalul momentului! Iata cum se ințelege cantarețul de manele cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o!

Diana Enache, botez cu mare fast! Vedeta și-a botezat fetița in secret. Imagini de la eveniment emoționant al nepoatei lui Adrian Enache / FOTO

09:06, 06.03.2024 - In acest weekend, in Capitala, a fost petrecere de zile mari. Diana Enache, fiica cunoscutului artist Adrian Enache, și-a botezat fiica in mare secret. Chiar daca evenimentul a fost unul privat, ferit de ochii curioșilor, de curand, au aparut și imagini de la petrecerea de dupa creștinarea micuței Maria…

Xtra Night Show. Ce regrete are Marina Almașan. Reproșurile pe care i le face și acum fiica sa: "Sigur ca dor, ca nu mai poți sa schimbi.." / VIDEO

23:25, 04.03.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show, Marina Almașan a dezvaluit ce regrete are. Realizatoarea TV a dezvaluit ca fiica ei ii reproșeaza și acum anumite lucruri. Vedeta recunoaște ca aceste reproșuri dor, pentru ca timpul nu mai poate schimba nimic.

Vedeta de la Liverpool, agresata de o femeie

15:55, 24.02.2024 - ​Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este tinta unei femei care il hartuieste cu scrisori si continut obscen. Situatia ar dura de cel putin un an, ceea ce l-a obligat pe jucatorul celor de la Liverpool sa ia masuri drastice pentru a-si proteja intimitatea.


Ce parere ai despre aceasta stire?