Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, momente de panică din cauza fostului iubit. Alex Dobrescu a venit după ea la un eveniment: „Până nu mă omoară acest individ...” / FOTO

Publicat:

și sunt, din nou, protagoniștii unui scandal de proporții. Dupa ce in urma cu cateva zile și-au aruncat vorbe grele, vedeta și fostul iubit nu par ca vor ajunge curand la o ințelegere, din contra. a povestit ca a trecut prin momente de coșmar, asta dupa ce a venit la evenimentul la care ea era prezenta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Cioran, distrusa dupa intreg scandalul in care este implicata din cauza lui Alex Dobrescu: „Nu o sa il iert niciodata!”

20:11, 25.04.2024 - Cristina Cioran (46 de ani) trece prin momente destul de dificile din cauza lui Alex Dobrescu (39 de ani), barbatul cu care are o fetița de trei anișori, pe micuța Ema. Cei doi se pare ca au ajuns dușmani de moarte, mai ales ca actrița a cerut și un ordin de protecție, de la oamenii legii, […] The post…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecata! Ce s-a intamplat intre vedeta și Alex Dobrescu: „A venit sa ma intimideze” / VIDEO

00:06, 24.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au intalnit in sala de judecata astazi, 23 aprilie 2024. Actrița a obținut ordin de protecție impotriva fostului iubit, preum și monitorizarea lui prin brațara electronica. Ce detalii a oferit vedeta despre cele intamplate la Tribunal!

Cristina Cioran, victorie in fața fostului iubit! Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptata

14:55, 23.04.2024 - Dupa ce a trecut prin momente de coșmar, Cristina Cioran a obținut ceea ce iși dorea. Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost aprobata astazi. Alex Dobrescu nu are voie sa se apropie nici de fosta iubita, nici de fiica in urmatoarele zece luni.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Cristina Cioran se pregatește de o noua confruntare cu fostul iubit! Ce urmeaza sa se intample maine: „Un infractor dovedit, cu atatea dosare...” / VIDEO

13:10, 22.04.2024 - Cristina Cioran nu se lasa și vrea sa iși creasca in pace fiica pe care o are impreuna cu Alex Dobrescu. Aseara, vedeta a trecut prin momente de panica, dupa ce s-a trezit ca fostul iubit a venit la evenimentul unde ea era prezenta. S-a lasat cu amenințari, iar maine are loc o noua confruntare.

Știrile Antena Stars. Marturisirile facute de Horațiu, dupa ce Alex Dobrescu l-a agresat. Reporterul Xtra Night Show a trecut prin momente de panica: „M-a lovit!” / VIDEO

15:25, 19.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Horațiu a facut marturisiri șocante, dupa ce Alex Dobrescu l-a agresat. Reporterul Xtra Night Show a trecut prin momente de panica. Iata ce a transmis acesta despre incident!

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Xtra Night Show. Cand au inceput problemele intre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Dezvaluirile facute de fostul iubit al vedetei: „S-au schimbat lucrurile” / VIDEO

23:20, 09.04.2024 - Alex Dobrescu a dezvaluit cand au inceput problemele intre el și Cristina Cioran. Din ce moment au intervenit neințelegerile intre ei. Ce a marturisit fostul partener al vedetei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?