Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Borcea îşi pune viaţa în PERICOL. A fost operat pe cord, dar nu a renunţat la FUMAT

Publicat:

In urma cu aproape doi ani, in martie 2012, suferea o interventie chirurgicala pe inima, medicul efectuand un by-pass pe o artera a inimii, care era strangulata.

Dupa operatie, a inceput un regim de viata controlat, era atent la ceea ce manca, facea sport si chiar renuntase la fumat. Insa, treptat, Borcea a inceput sa nu mai respecte indicatiile doctorilor si cea mai buna dovada s-a produs recent pe holurile Curtii de Apel: a fost suprins de fotografi tragandavand o tigara electronica.

"Bolnavilor de inima le este interzisa orice…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Salveaza o inima! Andrei iși traiește copilaria in scaunul cu rotile. Drumul spre vindecare costa 35.000 de euro

11:01, 10.06.2024 - Andrei a fost condamnat inca de la naștere la o viața in scaunul cu rotile. S-a nascut prematur și a suferit mai multe complicații care i-au pus viața in pericol la doar cateva zile de la naștere. 

Inima artificiala care rezista 100 de ani va avea o aplicație pentru telefon: „Pacienții pot observa volumul de sange care este pompat”

09:55, 07.06.2024 - Cea mai avansata inima artificiala din lume, inventata de opt studenti de la Universitatea de Medicina din Iasi, a fost imbunatațita și va avea o aplicație pentru telefonul mobil. Pacienții vor putea observa nivelul de baterie, de energie și volumul de sange care este pompat.

De ce Sebastian Dobrincu a renunțat la „Imperiul Leilor”. Nu mai apare in show-ul de la PRO TV: „Vreau sa traiesc dincolo de munca”

09:35, 05.06.2024 - Sebastian Dobrincu, in varsta de 25 de ani, a luat decizia de a se retrage din emisiunea „Imperiul Leilor” difuzata pe PRO TV. Motivul principal al acestei decizii a fost dezvaluit chiar de tanarul antreprenor.Intr-un interviu recent pentru cancan.ro, Sebastian Dobrincu a subliniat importanța pe care…

Panica intr-un hotel din Mamaia, unde erau cazate 600 de persoane. O țigara electronica a declanșat alarma de incendiu

10:06, 01.06.2024 - Alarma de incendiu s-a declansat in timpul nopții la un hotel din Mamaia, iar 30 de persoane s-au evacuat. Pompierii au verificat fiecare etaj si au constatat ca incendiul nu se confirma. O tigara electronica ar fi declanșat alarma. Pompierii au fost solicitati sa intervina, in noaptea de vineri spre…

Resortul Lebada Neagra deținut de Toma Sandu, inchis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave

11:21, 23.05.2024 - Toma Sandu a fost vizitat pe neașteptate in cursul zilei de sambata de catre inspectorii DSV Giurgiu, care au constatat nereguli grave ce puneau in pericol viața consumatorilor, dispunand astfel inchiderea resortului. Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) au inchis resortul Lebada Neagra, deținut…

Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume…

15:55, 11.05.2024 - Este o poveste de viața, chiar de viața, o viața care a fost la cateva momente de a i se rupe firul, acel fir atat... The post Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Jandarmii covasneni au donat sange, in cadrul campaniei campaniei naționale „ Doreaza sange! Salveaza o viața!”

12:41, 13.04.2024 - 31 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (I.J.J.) Covasna s-au alaturat campaniei naționale de donare de sange „????????????????????????a ????????̂????????????! ????????????????????????????a ???? ????????????????̦a!”, inițiata de Patriarhia Romana și derulata in parteneriat cu…

Caz terifiant in Franța! Romanca de 37 de ani, plina de sange și arsa cu țigara, gasita ratacind pe strazile din Toulouse

13:21, 27.03.2024 - O situație terifianta a avut loc, de curand, in Franța. O romanca in varsta de de 37 de ani a fost vazuta plina de sange și arsa cu țigara, in timp ce mergea pe strazile din Toulouse.


Ce parere ai despre aceasta stire?